Eilen oli meidän 7v hääpäivä. Illalla muistin ukkoa onnitella vaan eipä hänkään tuota sen aikasemmin huomannut. Juhlitaan sitten 10v hääpäivää taas paremmin.

Taidan tehdä tämän kesän kummipäivän osalta nyt näin, että laitan suunnitelmat tänne ja kummit saavat sitten käydä kommentoimassa niitä täällä tai s.postiin jos ei halua julkisesti ilmoitella itsestään. Tietää sitten tuo pikku mummoa ja muut mitä suunnitellaan.

Tulemme Helsinkiin su20.7.ja kotiin lähdetään su3.8. (koulu alkaa ma11.8). Kummipäiväksi suositan lauantaita 2.8. Päkäpään kanssa on jo juteltu ja hän oli kiinnostunut Lintsin lisäksi Puuhamaasta ja HopLopista. Jos aikaa ja innostusta riittää niin Korkeassaari, Eläintieteellinen museo ja mahdollisesti kansallismuseon aarre kierros käydään katsastamassa viikolla aikaisemmin joillakin kokoonpanoilla. Nyt tarvitsisin ilmotautumisia mukaan lähtiöistä ja mikä paikka ketäkin kiinnostaa. Ainakin tuonne Puuhamaahan tarvitaan meidän lapsille kyytejä jos sinne mennään. Kivaa olisi jos joka lapselle joku kummeista pääsisi mukaan. Ukko ottaa oman J:nsä. Minä en ole päättänyt otanko jonkun A:n vai  O:n =). Näittä kummilapsia kun alkaa olla niin monta. mutta kommentoikaahan kummit mitä tehdään. Laitan kaikille tekstarin että tajuatte tulla kurkkaamaan =).

Enkeli