Päivitystä pitkästä aikaa.

Mökillä siis oltiin netin tietämättömissä tai olihan Rapsu-tädillä tietokone ja netti mutta sivun vaihtuminen toiseksi kesti niin kauan että en sieltä alkanut päivittelemään blogia tai lukemaan s.postia. 88 sähköpostia oli kahdessa viikossa ilmaantunut =).
Enkeli 1 käväisi kotonakin kun valitti niin vatsansa yhtenä iltana ensimmäisellä viikolla. Enkeli5 on ollut maidottomalla ruokavaliolla ja pepun punoitus on täysin hävinnyt. Minä olen syönyt maitotuotteita joten olisiko tuo kuitenkin vain laktoosi vaivaa eikä täysin maitoallergiaa. Enkeli 5 saa rintamaitoa öisin ja nyt mökillä sai välistä päivälläkin kun jano ja laiskuus yllätti yhtäaikaa. Ensi viikolla on enkeli 4:llä ja 5:llä neuvolat 3v ja 10kk. Pitänee neuvolatädiltä kysellä miten tuon maidon kanssa edetään vai odotanko suosiolla 1v assti ja kokeilen sitten laktoositonta maito. No loppu viimeksihän minä tuon päätän mutta kysyn silti mitä neuvola suosittaa.

Mökillä lapset ensimmäisellä viikolla ui altaassa, juoksi, riehui ja melskasi ulkona. Toisella viikolla satoi joten melskaaminen jatkui sisällä pelien merkeissä. Toisella viikolla mökillä oli myös Rapsutädin mukana tullut pikkuserkku E. Kivaa oli ja ehkä mennään vielä viikoksi. Pitää nyt suunnitella tuosta nuo väliviikot ennen loppukesän Helsinki vierailua. Kummit pitänee myös soitella/ s.postitella jos sitä kummipäivää saataisiin järjestettyä. Marraskuun nimi-kummipäivänä ajattelin jos mentäisi edeniin uimaan mutta siihen on nyt vielä niin pitkästi aikaa että en sen enemmälti ole sitä suunnitellut.

Ensiviikolla siis on tuo neuvola, enkeli 3 ja 4 menevät tostaina kerhoon, pyykkitupaankin pitäisi ehtiä jne.

Nyt menee enkeli 5:llä taas hermot ja ukko meni tiskaamaan kahden viikon astiavuortaan joten on pakko siirtyä lastenhoito puolelle.

Enkeli