Sininen matkii...
1570482.jpg1570485.jpg
Mokoma halusi samaa astiastoa kun meillä ;o). Käytiin sitten ukon kanssa sunnuntaina ostamassa hänellekin kun vielä oli alennuspäivä. Harmi vaan ei ollut kaikkia lautasia mutta kahviastiasto löytyi kuitenkin. Kolme puolet pienempää laatikkoa kuin meillä niitä kuitenkin tuli. Saapi tulla hakemaan.

Minä ostin tänään syttärikukan itselleni kun huomenna ei kerkiä ostoksille =). Isomummon paketti siis on aukaistu ja hieman tuhlattu. (Enkeli 3 muuten voitti taas isomummon arvalla 2€!)
1570490.jpg
Tämmöinen ihanuus löytyi alelaarista. Tuo lehti tekee spiraalin ja varsi oli kuin hämähäkin jalat.
1570493.jpg
Rex pekonia tai mikä lie oli nimeltään =).

Muitakin kukkia löytyy. Saint Pauliat kukkii ainakin siniset ja viininpunainen. Niitä en nyt kuvaa.
Enkeli 3:n äitienpäivä Hajuherne on saanut roimasti pituutta. Pitää pian vaihtaa isompaan ruukkuun.
1570495.jpg
Takana näkyy kunkkumummolta saadut Ihmeköynnöksen pistokkaat. Katsotaan nyt saanko niitä lähtemään. Edellinen kuoli jo vuosia sitten.

Sitten on vielä Paprikan alut.
1570496.jpg
Nämäkin alkaisivat jo vaatimaan isompaa purkkia. Katsotaan nyt mistä sitä aikaa tällekin hommalle löytyy.

Synntärikakku kerhon hyytyy jääkaapissa. Kuvaa tulee kuomenna kun saan päälisetkin puuhattua. Enkeli 1, 3 ja 4 syövät. Enkeli 2 on vielä koulussa. Enkeli 5 kitisee lattialle päikkäri kiukkuaan (taitaa just nukahtaa kun hiljeni hetkeksi ) ja ukko on tämän viikkoa illassa töissä.

Viikonloppu meni mukavasti mökillä hommaa riitti niin että vasen alli oli sunnuntaina kipeä kaikesta haravoinnista. Enkeli 5 nukkui lauantaina 3,5h päikkärit pihalla ja ruuan päälle vielä tunnin lisää =). Enkeli 4 meinasi nukahtaa saunan lauteille ja enkeli 5 hinkusi puutarhaa joten sai tonkia perunamaata kun sielä ei vielä mitään kasva. Minä istutin muutamat sipulit kukkapenkkiin jossa kukki mini narsisseja, helmililjoja ja ketunleipiä =). Enkeli 1 ja 2 viihtyivät Waarin ym. kanssa p.mökillä. Olivat käyneet järvessä(+10-11C) uimassa. IHAN OIKEASTI Rapsu-täti todistaa.

Nyt menen katsomaan mitä nuo enkelit puuhaa keittiössä. Enkeli 2:kin tuli just kotiin ja enkeli 5 nukahti niinkun epäilin.

Enkeli