Tavallista maanamtaita taas. Ukolla on iltaviikko.

Vapusta ym. vielä sen verran että vappu päivänä enkeli 5 oppi istumaan ilman että tukee käsiinsä siis ihan oikeasti nyt istuu ja 3.5. päätti sitten nousta sohvaa vasten seisomaan jopa kolmeen kertaan pynkäsi pystyyn mutta nyt ei ole enää seissyt muina päivinä sen jälkeen.

Helteet loppui ulkona tuulee ja vähän ripsii vettä. Tuntuu tosi kylmältä tuon kuuman jakson jälkeen.
Tänään tuli postissa taas kasa ostamiani kestovaippoja. Nyt pitäisi vaipat riittää kesälläkin vaipat. L-kokoa eli noin 10kg lähtien löytyy nyt 19kpl joten riittää aina kolmeksi päiväksi ja sitten pistän koneen pyörimään. Voi olla että imuja pitää tehdä muutama vähän pidempi pitää katsoa miltä nuo nykyiset imut näyttää vaipan sisällä.

Alotin tekemään villatakkia itselleni. Se viime olympialaisten alla aloitettu on edelleen kesken ja siitä puuttuu edelleen se toinen hiha ja näytti tosi pieneltä muutenkin. Voi olla että purkaan koko roskan ja teen lapsille villatakit tai ainakin toinen saa takin niistä langoista.

Huomenna kerhossa äitienpäivä juhla. Enkeli 1:llä partiossa suoritetaan maailma merkkiä. Perjantaina enkeli 2:lla kuoron kevätlaulajaiset. Lauantaina enkeli1:llä sudenpentujen riihitys. Sunnuntaina äitienpäivä. Vähän on pohdittu jos päästäisi jollain kokoon panolla mökille mutta pitää sitä vielä nyt katsoa. Minulla olisi parit kukkasipulit odottamassa multaan pääsyä.

Semmoisia suunnitelmia tälle viikkoa.

Enkeli