Filmitähtien ensimmäiset 3min on purkissa =). Tänään aamupäivästä tuli kameramies ja juontaja meille ja kuvattiin kotiosuus. Enkeli 2 teki puppua ja enkeli 1 mehua minä tiskasin. Enkeli 2 kertoi kuinka rakastaa ketsuppia mutta inhoaa tomattia ja enkeli 1 kertoi kuinka 30-31 vuotiaana voisi opetella jo tekemään kalakeitttoa tai perunamuussia ja nakkia!!! Minä kerroin kuinka meillä ei osata maustaa ruokaa. Taisivat olla 3-4 tuntia täällä tuon noin 3 min takia =). Nopeaa puuhaa tuo kuvaaminen.

Enkeleiden kevätjuhla meni hienosti. Enkeli1 oli pelle ja enkeli 2 amppari juhlassa oli sirkus teema.

Kesän sadepäivä puuhailut on hankittu ja muutamat uudet hiekalelut ostin myös. Iltalukemiseksi ajattelin käydä lainaamassa kirjastosta kijusenherrasväki kirjoja luulen että kaikki tykkäisi niistä.

Huomenna päkäpää perheineen tulee käymään. Perjantai menee pakatessa ja minä lähden pienten kanssa perjantaina vaarin kyydillä p.mökille. Ukko tulee isojen kanssa perässä kun saavat lauantai aamuna todistukset kouriinsa. Siitä alkaakin kesäloma. Pari ekaa viikkoa ollaan p.mökillä. 15.6. tullaan kotiin viikoksi siten viimeistään päivittelen meidän kuulumisia. Toivottavasti mökillä paahtaa aurinko niin pikkuenkelit pääsevät uimaan.

Kesä katsoo ikkunasta
vihreällä ruohollaan.
Kaipaa jo varpaita ruoholle tanssimaan.
Loma, loma, loma, loma, loma, loma,
ruoholle tanssimaan...

Enkeli