Enkeli 5 kävi neuvolassa. Meillä enkeli2:n vatsa oli aamulla ruikulilla joten hän jäi kotiin. Pääsin siis kahden enkeli 5:n kanssa neuvolaan. Loput oli kotona katsomassa Babaria dvd:ltä.

Enkeli 5 tämän hetkiset mitat. pituus 65,8cm ja paino 7740g vielä ollaan minipäkää edellä =)! Pää 41,5cm. Terve tyttönen edelleen. Nousee kontilleen ja kontilla suoristaa myös jalat. Jalat jo osaa kontata mutta kädet eivielä joten nenällä ollaan =). Enkeli 5 syö soseita peruna, porkana, broileri, parsikka, aprikoosi jne. Soseet ei vielä oikein maistu lusikalla. Vauvajugurtit vähän paremmin. Pullosta juo velliä mielelään herkkua on olleet perunaporkkana ja mysli, jota eilen kokeiltiin. Riisi ja maissivelleistä neiti ei tykännyt. Jotain makuakin pitää olla ilmeisesti =).

Enkeli 3:lle varattiin 5v tarkastus 31.3 Lääkäriä ei varattu kun en ollut ihan varman meidän vappumenoista että ollaanko 2.5 jo kotona. Toisaalta isoilla enkeleillä on varmaan tuolloin koulua. No varataan aika sitten kun ollan 5v tarkastus tehty.

Nyt enkelit 2 ja 3 tappellee taas...Ihania nää sairaspäivät.

Enkeli