Saa sitten jännityksessä lopettaa tämän vuoden. Päkäpää meinaa sittenkin synnyttää minipäkän ehkä jopa tämän vuoden puolella jos hyvin käy. Vielä on kotona leipomassa suklaakakkua. Mutta yöllä jo supisti (ukko täällä valvoi tuon kanssa) ja nyt supistelee lisää että eiköhän tuo synny. Jännää, jännää.

Hernekeitto onnistui hyvin. Siitä riittää vielä loppiaisellekin kun laitetaan osa pakkaseen. Minä ja enkeli 2 on jo sitä syöty.Enkeli3 ja enkeli4 ei niin tykänneet. Enkeli1 on jo ulkona.

Nyt heräsi enkeli5 tahtonee ruokaa kun olin äsken vielä pesutuvassa. Pitääkin rientää heti puuhiin

Enkeli

Jatkoa...
Nyt on juhlat ylimmillään vähitellen. Kello on puoli yksitoista. Kolme isoita enkeliä on pihalla ukon kanssa. Tai ukko kestitsee talotoimikunnnan puheenjohtajana asukkaita kerhohuoneella ja lapset juoksee sisällä(kerhohuoneella) hakemassa herkkuja ja ulkona katsomassa ilotulituksia. Enkelit on komennettu pysymään kaukana raketeista ja tosi hyvin ovat totelleet. Minä tulin sisään kun enkeli 4 alkoi jo väsymään eikä ihme hän kun ei nukkunut päikkäreitä ollenkaan. Ei olisi vielä halunut nukkumaan mutta ilman kiukkua vaihdetiin vaippa ja menttiin katsomaan Titiä ja Tiriä sänkyyn ja sinne tuo jäi lukemaan Pipsa possu kirjaa. Käväisin olkkarissa laitoin enkeli5:lle tutin ja etsin kaukosäätimen ja sillä välin oli neiti nukahtanut niin että pystyin sammuttamaan valon. Seuraavaksi ukko tuo sokeri"humalaisen" ja myös väsyneen enkeli3:n kotiin nukkumaan tai sitten tuo kaikki isot enkelit yhtä aikaa puolen yön jälkeen.

Luulenpa että tänään ei tarvitse taisella nukkumaan menon kanssa =).

Toivottelen nyt hyvää uutta vuotta 2008 juhlikaa rauhallisesti ja pitäkää huolta muistakin ihmisistä niin ei tule kelleen vahinkoja.

Enkeli ja koko taivaallinen "sota"joukko =)