Ukko on sitten taas sairaslomalla. Eilen illalla otti kenkää pois jalasta ja nilkka petti alla joten lääkäri käski nyt olla rasittamatta sitä eli sai sairaslomaa. Taitaa tuo olla lopun ikää ongelmana ukolla.

Hain tänään postista Omenan blogista voitetun paketin ja siinnä oli glögi aineita, kynttilöitä, jugurttirusinoita, kynä, jouluporo joka tarttuu käpälillään kiinni ja origamipaperia. Unohtuikohan jotain? Kiitoksia vaan oli hieno paketti =).

Ai niin tänään oli enkeli5:n neuvola. Neiti voi hyvin sekä lääkärin että terkan mielestä. Pituutta 61cm ja painoa 6600g. Pää oli 39,8cm. Sovittiin että täysimetän vielä kaksi kuukautta kun maitoa riittää ja sitten saa aloittaa kiinteitä tarjoamaan.
Kysäisin myös tuota enkeli 4:n puhetta kun tulee vain sanoja ja harvoin pieniä kahden sanan lauseita. Terkka sanoi että voidaan alkaa tuota tutkimaan heti tai sitten vasta 3 vuotiaana. Mutta ei pitänyt asiaa kiireellisenä kun tyttö ymmärtää ja tulee ymmärretyksi =). Sanoi että puhetta hoidetaan puheterapialla tai siihen suositellaan päivähoidon aloittamista joten totesin että jos odotellaan sinne 3v asti ja katsotaan mitä kevään aikana tapahtuu ja mitä kerhon aloittaminen saa aikaan.

Huomenna perhekerho ja mitähän vielä. Pitää varmaan laittaa paperille mitä vielä pitäisi ehtiä tekemään ennen joulua ja Helsinkiin lähtöä.

Nyt nukkumaan.

Enkeli