Tuossa päkäpään kanssa aamulla juttelin ja mietin että pistän vanhoja vauvatarvikkeita eteenpäin. Nyt sitten otin sittenkin asian heti puuhattavaksi. Keräsin meiltä jo käytöstä pieneksi jääneet enkeli 5:n vaatteet ja ne tarvikkeet mitä ei enää tarvita kuten imetystyynyn kasaan ja laitoin sähköpostia Tampereen ensikodille jos haluavat lahjoituksena vauvatavaraa(vielä eivät ole vastanneet kirjoitin postin noin 5min sitten). Laitan sitten uuden paketin keväällä kun jää taas lisää pieniä vaatteita. Jos saisi tänne kotiin edes himpun lisää tilaa. Uskon että ensikodilla käyttäjiä tavaroille löytyy. Toivottavasti ottavat ne vastaan.
Samalla kun tutkii vaatepinoja niin taas saa hieman siivotuksi makkaria. Otin makkarista kuvan ennen siivouksen alkua mutta en tiedä kehtaako sitä edes julkaista =). Ehkä sitten kun huone on siisti julkaisen ennen ja jälkeen kuvat mutta se voi kestää kauan...

Enkeli siirtyy patistamaan pikku enkeleitäkin siivous puuhiin ja jatkaa makkarin raikkoamista.

Joulukortit pitäisi puuhata ja lahjat ja ja ja... Puuhaa riittäisi ilman ylimääräisiä innostuksia mutta mikä sitä itelleen mahtaa =)