Jee jee meidän perhe on jo voittanut jäätelöä. Nyt vielä jännätään meneekö jäätelöt ukolle vai minulle ;o). Saat päkäpää synnyttää 28.12.07 klo 0.01 alkaen ihan milloin vaan =).

Joulu tuli juhlittua ja kivaa oli.
1159414.jpg
Tällainen pukki kävi meillä. Kukaan ei pelännyt oli niin iloinen ja nauravainen "vanhus".
1159466.jpg
Kuten naamoista näkyy hauskaa on!
1159424.jpg
Enkeli 3:a pukki kiinnosti näin paljon =).

Pian kuitenkin lahjat oli jaettu ja avaamisen sai alkaa.
1159433.jpg
Enkeli 4 paketin kimpussa. Mieluisimmat lahjat oli Ti-ti ja Ti-ri nallet. Dvd:t alkavat varmaan kiinnostaa myöhemmin. Enkeli 4 kiittää kaikkia tonttuja hienoista lahjoista.
1159444.jpg
Enkeli 3 malttoi jättää tietokoneen ja tuli paketit avaamaan. Ekassa paketissa oli ne paljon toivotut ritaritarvikkeet!!! Muita mieluisia lahjoja oli transformers autot. Hänkin kiittää kaikkia tonttuja paketeista.
1159440.jpg
Enkeli 2:n paketeista löytyi kirja, palapeli, bloom-keiju jne. Mieluisimmat lienee winx-lehden mukana tulleet winx-sormikkaat. Enkeli 2 kiittää hänkin tonttuja hienoista lahjoista.
1159454.jpg
Enkeli 1 pääsi myös avaamaan paketteja. Missä lieneekään ollut kun pukki kävi? Enkeli 1 innostui eniten pet shop lemmikistä ja piirtonallesta. Piirtonalle on jo ensi pesun suorittaneena tuossa pyykkitelineessä kuivumassa ja puhtaaksi tuli. Enkeli 1 Kiittää myös tonttuja hienoista lahjoista.

Enkeli 5 ei vielä montaa pakettia saanut (onneksi) eikä ihan hirmuisesti hullaantunut paketeista tai sisällöstäkään. Voi olla että hänen jouluiloa latisti juuri aatoksi yltynyt yskä ja pieni lämmön nousu. Varsinaisesti kuumetta ei tullut mutta pientä lämpöä kuitenkin (37.1).Siispä tänäkään jouluna ei säästytty täysin terveinä joulua. Enkeli 5 kuitenkin kiittää myös paketeista ja tutustuu niihin paremmin tässä tulevina päivinä.(nyt jo on terveen kirjoissa tyttö)

Minä ja ukkokin oltiin oltu kiltteinä kun lahjoja tuli myös meille. Kiitokset tontuille.
Minä sain 3kg painavan paketin jonka sisältö käytetään autokoulu pesämunana. Tässä se on siistissä rivissä =).
1159467.jpg
Joka pinossa on 2€ rahaa. 40senttiä päälle laskekaa itse millainen pesämuna on kertynyt. Tykkää autokoulu täti kun käyn ekan erän maksamassa käteisellä =D. Siten kun aloitan.

1159397.jpg
Tässä vielä meidän enkelit toivottavat hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2008 kaikille!

Nyt laittamaan iltapalaa ja porukka peteihin!

Enkeli