Huomenna Helsinkiin. Päkäpäällä on pikkujoulut niin sinne pitää päästä. Lähdetään siis enkeli 4:n ja 5:n junamatkalle kohti etelää=). Vielä ei olla pakattu eikä muutenkaan juuri mietitty matkaa mutta eiköhän tässä vielä ehdi. Enkeli 4 pääse mummolle yökylään ja minä ja enkeli 5 mennään Päkäpäälle.

Ukko lähti asukaskokoukseen ja minä pääsin viimein koneelle. Taas on koko päivän konetta tarvinnut kun näppis lakkasi aamulla toimimasta enkä ole koko päivään päässyt. Kummasti sitä hakee kaikeinlaista pikkutietoa netistä pitkin päivää, vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa ja ihan vaan surffaa=). Toisaalta saipas nyt sitten siivottua miltein kokonaan tuon olkkarin pöydän jos itsenäisyyspäivänä voisi siinnä syödä perheaterian!

Huomenna hesaan! Lauantaina pikkujoulut ja tämänvuoden eka kalenteri luukku aukeaa myös täällä!! Sunnuntaina alkaa jouluradio taas soimaan!!!! Laitan teille maanataina linkkiä...

Enkeli

Ai niin Enkeli 5 kääntyi eilen selin makuulta mahalle oikean kyljen yli! Toista kertaa ei vielä ole kääntynyt on käsi aina edessä että ei pääse. Tartuu jo välillä myös leluihin ja tökkii aivan innoissaan soivaa toukkaa. Istumaan pynkeää edelleen myös mutta ei sentään istu vielä ;o).