Kakulle kävi kehnosti. Lähdettiin kaupaan ja sillä välin kakkupohja meni parempiin suihin.

Eilinen päivä meni lahjojen ja kortien piilotteluun. Tänään ukko lupasi siirtää kuvia lasten koneelta tähän koneelle. Minun pitää paistaa uusi nalle pohja. Eilen ostin kaupasta silikoni kaulimen ja silikonisen leivonta-alustan. Nyt minullakin on kaulin tähän asti ole pärjännyt pulikalla ja lasten kolmella kaulimiella =).

Tässä vielä kuvan syödystä pohjasta.
1049442.jpg

Enkeli
...jatkuu
1050858.jpg
Ei nyt ihan täydellinen mutta kakku kuitenkin. Ukolle tuo kelpaa =).

Tuo kaakaovaahtokarkkipäälyste tuli liian kuivaksi kun en ymmärtänyt että kaakao sitoo nestettä enemmän kuin pelkkä tomusokeri. Edelleen tuo ihon värinen massa oli täydellistä =). Kakkuvärigeelit oli myös vähän heikossa hapessa. Lisäksi vielä tein sokericremeä joka loppui puoli välissä ja uusi massa oli sitten tietysti eri väristä mutta ekaksi nallekakuksi sanoisin ihan kiva. Kyllä se kelpaa meille aamupalaksi. Sisällä kakussa on pätkis täytettä. Silikoni kaulin toimi hyvin samon silikoninen leivonta alusta. Se vaan on niin iso että kun sen huuhtelee niin koko keittiö lainehtii.

Enkeli 5 on myös tuonnut kortensa kekoon sillä on koko päivän syönyt 3h välein vähintään. Taitaa olla maitotilauspäivä. Parin tunnin päikkäritkin nukuttiin joten nyt virtaa riittää pitkälle yöhön. Ukko ei ole kuvia saannut siirrettyä kuulemma pohtii vielä jotain kovalevy ongelmaa. Tämän meidän koneen sai jo sekaisin mutta onneksi sai sen myös uudestaan toimiman. Isot enkelit on ihan koko päivän tuijottaneet tämän viikonlopun ilmaisena näkyviä lastenkanavia.
Nyt enkeli 5 kiljuu taas ruokaa johan tuo on ollut 1,5h syömättä. Huoh!

Enkeli