Niin se sitten alkaa lokakuu 20 päivää enkeli 5:n ristiäisiin. Ostin tänään teetä risitäisiä varten ja taisin hieman innostua kun kävi hieno teelaatikko pieneksi. Tavallista teetä en edes ostanut =). Taidetaan tarjota vain teetä ;o).... ei vaan kai se on pakko laittaa kahviakin kofeinisteille. Ostin meinaan kofeiinitonta teetä ja valkoista ja vihreää teetä joita kokeilen heti aamulla.

Tänään syysikkunaan on maalailtu syksyn kirjavia lehtiä mutta ne ei ole vielä ikkunassa joten siksi ei ole niistä vielä kuvaa. Vessan oveen sisäpuolelle laitoin lapun kissan kokoisilla kirjaimilla jossa lukee: "Tuli sitä taikka tätä, älä vetämättä jätä" jos muistaisi nuo enkelit nyt vetää vessan käydessään. Muistan että meilläkin oli lapsena kotona tuollainen samanlainen lappu =). Teippasin sen oveen enkeli 1:n nenän korkeudelle.

Ukko on saanut jonkun vatsapöpön ja on tuli töistä jo puolilta päivin kotiin ripulissa. Jee! Kävi lääkärillä ja on nyt kotona parantelemassa itseään niin että torstaina menee taas töihin.

Minä soittelin tänään terkkarille ja kysyin perhetyöntekijän numeroa että saan pyytää heitä katsomaan lapsia siksi hetkeksi kun käyn itse hammaslääkärissä ensi viikolla. Huomenna aamulla pitää soittaa ja tilata  täti tai kai se setäkin voi olla meille töihin.

Viikkolistoja on tänään tehty ja tulostettu. Suunniteltu ja ostettu viikon ruuat ja juoruttu taas pitkät tovit netissä päkäpään ja sinisen kanssa. Siis sitä tavallista tänne.

Nyt pitää kammeta enkeli 5 ylös karhupuvun uumenista syömään kun alkaa olla minulla tukalat olot maitoineni. Mokoma nukkuu vieläkin kauppareissun jäljiltä.

Enkeli