Enkeli 5:n kummitäti kävi aamulla. Olin jo ihan unohtanut koko kyläilyn joten minä ja enkeli5 oltiin vielä nukkumassa =). Ukko ja muut lapset oli hereillä kyllä. Kummitäti yritti keksiä vauvan nimeä mutta eipä tuo tainnut saada meistä mitään irti =).

Eilen sain kastekutsut valmiiksi ja kirkko ja pappi on varattu. Enkeli 5:n kummi sai jo kutsun ja siihen on nyt paljastettu vauva etunimen eka kirjain. On teillä nyt sitten odotettavaa ja puuhaa kun tarkkailette postia milloin kutsut tipahtaa luukusta =).

Eilen oli enkeli 2:n vanhempainilta. Kovasti samaa asiaa nuo kertoivat kun viime vuonna enkeli 1:n kanssa.

Tänään iltapäivästä kävi terveydenhoitaja kotona mittaamaassa enkeli 5:n painon joka nyt oli 4200g eli hyvin kasvaa. Kahdessa viikossa paino on noussut 500g kun sairaalasta lähtiessä neiti painoi sen n.3700g. Huomenna pitää soitella aikaa neuvolaan. Neuvolatädin mieletä olin kalpea joten käski syödä rautatabletit pois kaapista pahenemasta =). Hyvin olen silti omasta mielestä voinut mutta saahan nuo tabletit syödä pois jos vaan muistan ottaa niitä.

Ukko ja isot tytöt on huomenna lähdössä mökille. Ukko lupasi laittaa sen pömpelin viimein pystyyn vaikka taivaalta sataisi sammakoita =). Minä ja enkelit 3,4 ja 5 jäädään kotiin. Enkeli 3:lla on lauantaina kaverinsynttärit.

Sunnuntaina enkeli 1 menee kaverin synttäreille kun mökiltä kotiutuvat ja iltapäivällä tulee lehtikuvaaja kuvaamaan meidän perheen aamulehden sivuille. Noita lehtiä(50kpl) sitten on jaossa ristiäisissä eli ei tarvitse ostaa lehteä jos ei satu kotiin tulemaan =).

Enkeli 2 toi tänään koulusta mainoksen seurakunnan kerhoista koululaisille. Sovittiin että enkeli 2 menee puuhakerhoon tiistisin ja enkeli 1 menee keskiviikoisin näpräyskerhoon. Tuli nyt eri kerhotkin tytöille kun menee sitten ne partio ja kuoro toisin päin. Kerhot on tossa lähellä kerhohuoneella.

Nyt on mentävä kiskomaan tuo pikkuisin enkeli ylös sohvalta pepun pesuun ja syömään että päästään joskus nukkumaankin. Enkeli 4:kin vielä valvoo ja hänet pitäisi saada myös sänkyyn. Mitenhän tuon saisi pysymään hereillä päivän niin ei illat venyisi näin pitkiksi.

Enkeli