Isot enkelit tuli jo koulusta ja saivat lukujärjestykset. Enkeli 2:lla on pehmeä lasku elokuun loppuun asti joten koulua on klo9.15-13.15 joka päivä. Enkeli 1:llä on ma 9-12, ti 8-13, ke 10-14, to 10-14 ja pe 9-13. Ihan hyviltä nuo lukujärjestykset näyttää. Enkeli 1:llä on syyskuussa vanhempainilta sielä sitten selviää taas tarkemmin asiat ja johan eilen tuon open kanssa juttelin ja mukavalta tuntui.

Minä olen edelleen vielä yökkärissä. Olen yrittänyt siivoilla tuota (hiivatin) pöytää ja miettiä miten saan tuohon yhdelle seinälle taiottua 5cm lisää pituutta ilman että irroitan ikkunanlautaa tai siirrä hyllyä 5cm oven eteen. Telkkariakaan ei juuri enempää voi siirtää kun digiboxin ja dvd:n johdot ei sitten riitä enkä halua 5cm tähden laittaa monen metrin jatkojohtoa. Eiköhän tuo ratkea kun aikansa tässä pähkin =). Huomenna on perhekerho sitä olen myös yrittänyt vähän suunnitella.

Ihanan rauhallista oli aamupivä kun isot oli koulussa menivät tänään molemmat jo yksin kouluun ja tulivat kotiin. Kotimatkakin sujui nopeammin kun menivät yhdessä =). Ei siis kestänyt tuntia tulla kotiin.

Nyt menen laittamaan nuo lukkarit jääkääpin oveen.

Enkeli