Torstaina illalla kävin vaa'alla perjantaista neuvolakäyntiä varten. Lukema oli 77.5 ja oli hieman laskenut edellisestä kerrasta joten olin tyytyväinen. Menin nukkumaan. Perjantaina aamulla heräsin ja sormet oli aivan turvoksissa. Hyvä että käden nyrkkiin sai. Turvotus sormista laski nopeasti niin että neuvolassa vähän vaille klo10 ne eivät olleet enää turvoksissa. Neuvola vaaka kuitenkin huiteli huimissa lukemissa 78,9 lisäystä edelliseen viikkoon kilon verran =). Muuten kaikki oli kunnossa. Päivällä leivoin sämpylöitä ja huolehdin vedenjuomisesta.
Ukko kävi kaupassa ostamassa saunajuomat ja kyseli puhelimessa mitä haluan. Sanoin että jos tuo purkin ananasta. Heti puhelun jälkeen pohdin että olisiko pitänyt sanoa että tuo sellaisen isomman purkin ei sitä pienintä. Onneksi en sanonut mitään sillä jos olisi vielä isomman purkin tuonut niin olisin saanut kellua ananaksessa. Ukko osti sellaisen 3kg jättipurkin ananasta, että nyt sitä riittää =) ! Illalla oli sauna ja sielä katselin, että näkyy nilkatkin alkavan turvota. Saunan jälkeen kotiin ja pikkuenkelit nukkumaan. Telkkarin ääressä mutustin ananasta ja join vettä. Sitten alkoin väsyttämään ja menin nukkumaan n. klo 23. Klo1 asti ravasin vessassa pissalla varmaan 3 kertaa. Sitten iski närästys. Istuin ukon seuraan telkan ääreen join puoli litraa maitoa ja närästys helpotti menin takaisin nukkumaan ukkokin tuli ja nukahti miltein heti. Minä pyörin, kierin ja paukuttelin kunnes totesin että on paras nousta vessaan. Vessa käynti tuotti ripulia pöntöllisen ja kun vielä tuntui että sitä tulee lisää niin jäin hetkeksi koneelle istumaan. Klo 3 aikaan päätin että nyt on pako mennä nukkumaan että tänäänkin jaksaa olla jotenkin ihmismäisesti eikä ihan tokkurassa. Klo6 kävin vessassa istumassa taasen kerran ja mietin mistä moinen vatsapöpö on minuun iskenyt. Totesin että ainoa mahdollisuus on että pöpö pesi puolukkapuurossa jota olin ainoana syönyt illalla. Sain sitten vielä nukkua ja torkkua tuonne klo10 asti.
Se ilo tästä oli että turvotus hävisi ja painokin oli tippunut tuonne 75,5 kg. Nyt siis näyttää siltä että pystyisin sen 80kg rajan pitämään ;o). Kyllä sitä olisi tuon nesteen vähemmälläkin vessaravauksella mielellään poistanut mutta menihän se näinkin. Tänään on vielä päivällä ollut vatsa löysänä mutta eiköhän se tuosta kovetu. Vauva liikuu eikä supistele joten mahassa voidaan hyvin kaikesta huolimatta.

Ukko lähti tänään hoitamaan bestmanin velvollisuuksia ja tulee kotiin vasta huomenna aamulla. Sanoin että voi mennä rauhassa jos ei tuon yöllisen suolentyhjennyksen jäljiltä ole yhtään supistusta saanut aikaiseksi niin tuskin ihan heti tuo ulos tuolta putkahtaa =). Tämä päivä siis menee rauhallisesti kotosalla. Kaupaan aijon yrittää ehtiä tuossa kun enkeli 4 menee päikkäreille.

Enkeli 3 sai tänään isomman pyörän käyttöönsä. Hyvin tuo sillä pääsi jo ajamaan joten pikku mummolle tiedoksi että niillä renkailla ei kauhea kiire nyt sitten ole. Laitettiin tähänkin viiri niin näkyy tuo pieni pyöräilijä paremmin tuossa pihalla.

Nyt pitää mennä lämmittämään tuo lihakeiton loppu uudestaan  se kun pääsi jo jäähtymään tässä kirjoitellessa =).

Enkeli rv 36+5