Onnea pikkuveli 25v!!! Juhli rauhallisesti.

Aamupala alkaa pikku enkeleiden osalta olemaan syöty ja enkeli 3 on jo pihalla. Meinasi jo ilman aamupalaa lähteä mutta en päästänyt. Viime yönä taas särki pojan jalat. Taitaa kesän auringossa kasvaa hujahtaa pituutta ainakain jalkoihin. Tai sitten se on se "uusi" isompi pyörä kun vaatii enemmän polkeminen voimia niin lihakset särkee sitten yöllä. Pitää mittauttaa poika neuvolassa kun vauvan kanssa syksyllä enemmän tulee sieläkin ravattua.

Ukko ei ollut innokas viemään minua ja lapsia keskenään mökille nyt alkuviikosta =( mutta suunnitteli että mentäisi torstaina mökille ja kävisi sitten vain sen perjantain töissä ja voisi muuten minua vahtia (pöh). Pitää nyt kuitenkin tätäkin suunnitelmaa vielä katsoa jos tuo pikku mummo on viikonlopppuna tulossa. Sunnuntaina on kuitenkin tultava ajoissa kotiin kun on enkeli 2:n kouluun siunaaminen johon on mentävä. Sunnutaina iltapalaksi olen suunnitellut lettuja ihan koulun alun kunniaksi. Viikonpäästähän täällä alkaa jo koulut!

Tänään on luvattu hellettä. Yritetään päästä  enkeli 4:nkin kanssa pihalle ainakin hetkeksi. Kaupassa pitää käydä ja  pesutuvan käyn varaamassa illaksi jos on vapaita aikoja. Eli sitä normaalia arkea.

Nyt on kaikki isot jo pihalla ja enkeli 4 vaippakin tuli tässä välissä vaihdettua...

Enkeli rv37 tasan olisi nyt sitten täysiaikainen enää eivät sairaalassa estele jos päättää syntyä =).