Ehtisköhän sitä tässä välissä vähän päivittää blogiakin...

Tänään Enkeli 2 oli ekaa kertaa kuoroharjoituksissa. Kyllä taas neitiä jännitti. Ei millään olisi halunut lähteä mutta saatiin tuo kuitenkin lähtemään. Sitten kun oltiin pois lähdössä ja kysyin että tullanko toistekin niin totesi heti että "joo!" =). Olin nyt ekalla kerralla vauvan kanssa siellä mukana istuskelemassa ja kuuntelemassa. Eivät nuo ehtineet 45min montaa laulua laulaa. Lauloivat yhdestä laulusta ekaa säkeistöä pariin kertaan siten ope kysyi että lukisiko joku seuraavan säkeistön sanat. Enkeli 2 tietenkin halusi lukea ja sai. Enkeli 2 lauloikin suoraan seuraavan säkeistön =). Siis hyvin meni harjoitukset ja tyttö tykkää niinkun aavistelinkin. Vähän pitää vielä tuota miettiä miten saadaan neiti ehtimään harjoituksiin kun ne alkavat 16-16.45 mutta eiköhän se järjesty.

Toinen kuorolainen on myös kovaa vauhtia tulossa kun tuosta vaan saa muutaman vuoden lisää. Enkeli 3:n kummisetä kävi tiistaina eli eilen. Enkeli 3 esitti kummisedälle laulutaitoaan ja sitten olisi esittänyt jonkun laulun meille kaikille mutta kun enkeli 4 ei suostunut kokoajan katsomaan hänen esitystä niin ei sitten laulanutkaan =). Eipä ujostele poika sitten yhtään ja ilmeisen vaativa esiintyjä on tulossa. Kummisetä sai pitää poikaa sylissä ja reppuselässä taas vuoden tarpeiksi.

Enkeli 1:llä alkoi myös eilen partio.

Enkeli 5 sai sen pienen nuhan joka täällä oli/on enkeli 3:lla ja enkeli 4:llä. Aivastelee ihania räkäklönttejä mutta vielä ei nenä ole ihan tukossa eikä kuumettakaan ole ilmaantunut. Pistetään tuossa illalla ukon kanssa pikku neiti lämpimään kylpyyn jos sillä saisi suurimat räät ulos ennen yötä. Paljon on tänään vaan nukkunut eli taitaa tuo voimia viedä. Syö kuitenkin ihan hyvin niin tuskin mitään suurta hätää pikkuisella on.

Nyt pitää mennä laittamaan enkeli 4:lle ilta juotavaa ja katsomaan uusissa paistuvaa mustikkapiirakkaa jne.

Enkeli