Pikkumummo tuli tyttöjen kanssa vaarin kyydillä perjantaina.

Lauantaina eli eilen kävivät pikkumummo, enkeli 1 ja 2  sekä serkkupoika. Hopstop:issa kiipeilemässä ja syömässä ravintolassa ja pikkukakkosen puistossa riehumassa.
Mekin päästiin ukon kanssa iltasella kaksin syömään ravintolaan. Todettiin sielä sitten että taitaakin olla meillä ihan eka kerta kun kaksin ollaan ravintolassa =). Aikaisemmin ollaan käyty kyllä kaksin hampurilaisella mutta ei oikeen ravintolassa. No nyt on sekin sitten koettu. Olihan se ihan kiva käydä joskus kaksin. Ukko laskeskeli että kauheesti lapsiperheitä ja muutenkin kyllä kaikkia lapsiperheitä tuli enimääkseen seurailtua. Ei kai sitä osaa enää ollakkaan vaan ihan kaksin tai sitten pitää olla jossain metsän keskellä mökillä että ei muita ole lähimaillakaan.

Tänään kävi ukon serkku perheineen kylässä. Päästiin taas ihmettelemään/hoitamaan vauvaa =). Pikku enkelit olivat innoissaan ja vauva enemmänkin kauhuissaan tästä lapsimäärästä ja mölystä. Heidän lähdettyä käytiin ukon kanssa kaupassa. Ukko lähti k.mökille pusupömpeliä rakentamaan me muut syötiin. Puettiin pikkuenkelit kuravaatteisiin ja mummo meni heidän kanssa pihalle. Minä jäin sisään paistamaan kuivakakkuja nyt on valmiina 4 suklaakakkua ja 2 maustekakkua ristiäisiä varten pakkasessa. Nyt pikkuenkeleille iltapalaa ja rauhoittumaan.

Enkeli pikaisesti