Väiski kävi tänään aamupäivästä ukon kanssa lääkärissä. Oli loikkinu metsässä vähän innolla ja nyt on toisessa takajalassa joko tulehdus tai hiusmurtuma. Sitä ei kuvattu kun hoito on molemmissa sama. Sai jotain (tulehdus)lääkettä ja lääkärissä kipupiikin. Vielä tuo jalkaansa klikkaa mutta eiköhän tuo parane. Enkeli 4 on ihmeissään kun ei olla anettu yhtään kissaan koskea nyt kun on ollut kipeä ja ärtyisä eikä pääse halutessaan niin karkuun. Pitääkin ukolta kysyä miten sen lääkken antaminen sitten jos lähdetään juhannukseksi p.mökille. Otetaanko kissa mukaan vai miten tehdään.

Ukolla alkoi tänään taas työt ja iltavuoro viikolla. Kivasti myöhästyi korkeintaan 30 min heti ekana työpäivänä kun sai sen Väiskin lääkäri ajan klo11.15 mutta soitti että tulee vähän myöhässä. Onneksi töissä ymmärtävät =). Viikonloppuna pystytteli pusupömpeliä tai teki sitä perustusta valmiiksi ja kannsiskeli osia vähän lähemmäksi pystytyspaikkaa. Jotain jäi vielä tekemättä kun ei saanut ketään sinne avuksi eikä yksin pystynyt kaikkeen. Minulla on jäänyt nyt tuo virkkaaminen vähän taka-alalle mutta eiköhän sitä taas mökillä saa jotain aikaiseksi kun isomummon kanssa voi vähän ottaa kilpailua. Tosin minulla on siinnä kyllä pikku enkelitkin vahdittavana että luultavasti häviän kilvan ;o) muuten tietenkin voitaisin =D.

Enkeli 4 on alkanut opettelemaan eloa ilman vaippaa ihan itsekseen. Jokaisen pienenkin lirun jälkeen riisuu vaipan pois ja käy potalla välillä sinne tulee pissa tai kakka mutta usein ei mittän. Sitten se seuraava pissa on jonkun sängyssä jos ei huomaa muistuttaa vessassa käymisestä tai laita uutta vaippaa päälle. Näin se taas menee että kun tulee kesä ja saan matot pestyä niin syksyllä on tänäkin vuonna kuivaksi opetteleva joka pissaa matot taas tutun likaisiksi heti. Tosin nyt on sitten syksyllä myös sopivasti yksi joka puklii matot maitoisiksi niin ehkä ne pienet pisutvahingot ei sitten niin harmita. Sitten kun meillä on kaikki lapset päiväkuivia niin ostetaan uudet matot joka huoneeseen siihen asti saa nämä kelvata =).

Isot enkeli haluaisivat nyt joka päivä pihalle vesipyssyt ja jos saavat on loppu päivä yhtä kotona ravaamista ja pyssyn täyttämistä niinpä saavat nyt pyssyt odottaa mökille pääsemistä on sielä se täyttäminen vähän helpompaa. Toivottavasti ilmat suosii meitä edes sitten viikolla. Juhannus näyttää ainakin vielä hieman sateiselta ennustusten mukaan.

Huomenna on minulla neuvola, tiistana enkeli 4:n 2v tarkastus ja myöhemmin päivällä enkeli 2:n 7v tarkastus. Tänään tuli postissa enkeli 3:lle hammastarkastus kutsu mutta se on onneksi vasta elokuussa olisiko ollut 23 päivä. Nyyt pitää lähteä hakemaan noita kerholaisia.

Enkeli