eilen oli oma neuvola. Oli taaskin sellainen pikakäynti kaikki kun on hyvin. Vauva kasvaa ja voi ilmeisesti hyvin =) samoin minä.

Tänään aamulla käytiin jo enkeli4:n neuvolassa. Enkeli3 lähti aamulla ukon kanssa viemään kunkkumummoa juhannuksen viettoon mökille. Joten tytöt jäivät sitten keskenään kotiin ja me päästiin kaksin neuvolaan. Enkeli1 jäi vallan nukkumaan kun me lähdettiin puoli yhdeksän aikoihin. Syykin selvisi kun tultiin oli kuulemma ollut klo 5 yöllä leikkimässä lastenhuoneessa legoilla joten ei ihme jos aamulla vähän nukutti. Meillä oli neuvolassa sijainen. Oikein mukava ja kun ruuhkaa ei ollut höpöteltiin niitä näitä niin että neuvolakäyntiin vierähti 45min =). Enkeli 4 ei suostunut esittelemään puhetaitojaan mutta palikoista rakensi tornin ja leikki muutenkin kaikenlaista. Lopulta saatiin pituuskin mitattua vielä siinnä vauvajutussa makuultaan. 83.4 cm sitä saatiin venytettyä ja painoa 10.930g pää oli edelleen pieni 46.3cm mutta menee tasaisesti alinta käyrää niin ei mitään hätää. Neuvolakortiin kirjasi että, Hyväntuulinen, rauhallinen, sievä tyttö. Leikkii hyvin keskittyneesti. Pukee itse vaatteet päälle. Liikkuu ketterästi. Kasvu jatkuu tasaisesti.
Hankalin kysymys taisi olla että millainen enkeli 4 on luonteeltaan. En yhtään ole nyt hänen luonnettaan ehtinyt pohtia mutta pikaisen mietinnän jälkeen totesin että rauhallinen ja rohkea ei niinkään ihmisten kanssa rohkea mutta uskaltaa kiipeillä eikä pelkää putoamista sillälailla rohkea.

Nyt tässä pistetään ruokaa kohta tulemaan ja kohta onkin lähtö enkeli 2:n terkkaritarkastukseen. Taitaakin tulla vähän hoppu että ehditään klo13 tuonne koululle.

Enkeli jatkaa enkeli2:n kuulumisilla iltapäivästä....

Tultiin just enkeli 2:n terveystarkastuksesta. Lähtiessä iski sadekuuro ja samoin tullessa. Onneksi ei ihan kokonaan kastuttu. Ryhti oli hyvä. Vähän on polvet kuulemma pihdissä. Pitää varoa istumasta lattialle sillai polvet jalkojen molemmin puolin koukussa. Näkö hyvä. Kuulo hyvä vaikka aluksi kestikin ennen kun tajusi milloin pitää painaa ja mitäkin nappulaa. Verenpaine 96/49 ei kuullemma jännittänyt kun oli pulssikin niin alhainen =). Pitutta 124.5cm ja painoa 21,7kg. Kaikki hyvin ei jännitä liikoja koulun alkua.

Siis terveitä ainakin puolet meidän lapsista =). Nyt taas jo paistaa aurinko...

Enkeli