Hankalaa kesä suunnittelua...allakat siis esiin...

Ukolla alkaa kesäloma ensiviikon maanataina ja pakko kai se on jotain suunitelmia kesän varallekkin tehdä. Eli alustavat suunnitelmat meidän kesän osalta TÄLLÄHETKELLÄ julkaistaan NYT. Mitään ei ole vielä kenekään kanssa sovittu mutta jos muille osapuolille sopii teemme näin.
Tänä lauantaina(2.6) lähdetään k.mökille heti enkeli 1 todistusten jaon jälkeen. Sieltä meidät tavoittanee seuraavat kaksi viikkoa (viikot 23 ja 24). Tiedossa on herneen, porkkanan, retiisin ja persiljan istuttamista ym. mökkihommia.
Sunnuntaina 17.6 tullan kotiin ja seuraava viikko(viikko25) ollaan kotona. Minulla on silloin neuvola ja yritän samalle viikolle saada enkeli 4:n 2v neuvolan ja enkeli 2:n kouluunmeno tarkastuksen. Sen viikon perjantaina 22.6. (tai lauantaina ukolla on iltavuoro) lähdetään p.mökille jossa juhlitaan enkeli 4:n synttärit. Toivottelen kaikki tervetulleksi näin alustavasti sinne...jos isomummolle tämä sopii. Viikko 26 ollaan sitten p.mökillä josta kotiudutaan viimeistään lauantai aamuna tänne kotiin kun olisi yhdet ristiäiset täällä klo13 silloin lauantaina (30.6). Seuraava viikko (viikko 27) oltaisi sitten taas kotona. Minun laskujen perusteella sille viikolle osuisi taas minulla neuvola.
Perjantaina 6.7 olin ajatellut että lähdettäisi pikkumummolle(jos mummolle sopii). Sielä siten oltaisi viikot 28 ja 29jos saan neuvolani sovitettua tähän sopiviksi =). Toiveena nyt esitän että pikkupäkä juhlisi 2v synttäreitä viikon 29 viikonloppuna ;o).
Loppu loma (heinäkuun vika viikko) lomaillaan joko kotona, p/k mökeillä.Niin että elokuu pyritään sitten jo rauhoittamaan koulun aloitusta varten ja varmaan pyykiäkin loman aikana kertyy jota pitää ehtiä pestä ennen vauvan syntymää ym.

Eli sellaiselta nyt sitten näyttää tämä kesä meidän osalta. Kyllä se on tarkkaan laskettava lomat että ehtii joka paikassa käydä ja vielä juhlia tarvittavat synttärit ja muut juhlat. Mitenhän sitä sitten joskus kun töihin lähtee ehtii kaiken vain nejässä viikossa??? Nyt lomaa on kuitenkin minulla ja pikku enkeleillä kaksi kuukautta =).
Mitään suunnitelmia tämän tarkemmin ei ole vielä tehty. Kummipäivää pitäisi juhlistaa jossain välissä ja lapset varmasti haluavat johonkin myös hurvittelemaan jossain välissä. Mietinnässä ukolla on ollut tykkimäki ja minulla puuhamaa... Enkeli 2 odottaa kovasti että pääsisi p.mökille ja enkeli 1 odottaa kaverinsa synttäreitä heinäkuussa. Vielä noista synttäreistä ei ole mitään tietoa mutta toivottavasti nyt osuisivat niin että tyttö sinne pääsee. Pitää sitten järjestää jotenkin se synttäreiden juhlinta jos sattuu että ollaaan Helsingissä tai muualla juuri silloin. Tänään on enkeli 1:n kevätjuhla jos sielä näkisi kaverin vanhempia niin voisi vähän kysäistä menekö hieno suunnitelmani nyt heti ihan uusiksi....

Nyt pitää alkaa katsomaan vaatteita valmiiksi kevätjuhlaa varten enkeli1:lle sekä jotain vaatetta myös minulle, enkeli 3:lle ja 4:lle. Enkeli 2 jää kotiin tai katsotaan nyt kuin tässä taas käy.

eilen enkeli 3 pudotti äitiyspakkaus hakemusken postilaatikkoon kuinkahan nopeasti se tulee? Käykö niin että ollaan juuri mökillä kun pakkausilmoitus kotiin tulee. No eiköhän tuo postissa säily jonkun aikaa.

Enkeli
Eriävät mielipiteen meidän loma suunnitelmasta saa esittää joko suoraan minulle tai sitten tänne blogiin =). Ukon siunausta suunnitelmalle ei ole mutta kun aamulla yritin asiasta puhua vastaus oli tyyliin "minä olen töissä tehkää miten haluutte" joten...

Samalla tiedustelen elokuun loppuun tarvittavia innostuneita vapaaehtoisia jotka voisivat vahtia enkeleitä silloin kun minä synnytän ukon sivusta seuratessa enkeli 5:sta. Kovin kummosia hakuperusteita ei ole riittää kun saa porukan pysymään hengissä. Eli ruokaa, paljon lasten videoita/tietokone aikaa ja öisin mieluiten unta jos osaa tarjota niin se riittää mainiosti.

Enkeli jonka pitää kohta oikeasti lentää jos ei nosta nyt takamusta tuolilta.