Sininen, Päkäpää ja pikkupäkä lähtivät juuri kotia kohti. Enkeli 4 söi ja nyt meni mehumukin kanssa meidän sänkyyn köllimään. Kovasti himottaisi järjestellä vähän uudestaan tuota meidän makkaria mutta... jos alan sen nyt niin varmaan saan puuhan tehdä loppuun, mutta jos odottelen ukon ja lapset kotiin niin ukko kieltää varmasti että en saa siirtää painavia hyllyjä sinne ja tänne enää. Tosin eipä nuo kiellot ole minua ennenkään pidätelleet =). Se on taas se pesänrakennusvietti joka taitaa jyllätä. No kun tuo enkeli 4 nyt tuosta nukahtaa niin sitten mietin asiaa uudestaan.

Juu päkät ja sininen oli täällä. Perjantaina tulivat illalla ja nyt siis lähtivät kotia. Eilen käytiin kaikki uimahallissa uimassa. Olikin tosi kivaa. Enkeli4 oli tokaa kertaa hallissa uimassa. Ensin vähän rauhallisemmin tutustui veteen mutta kun välissä käytiin saunassa niin sitten innostui oikein kunnolla polskimaan. Hyvä että perässä pysyim mahani kanssa. Näyttää siltä että on pakko ottaa uimiset ohjelmaan ainakin silloin tällöin. Tosiaan sielä meni matalassa päässä meni maha/käsipohjaa ihan kuin olisi aina uinut.

No niin nyt jo nuo isot enkelit, kissa ja ukko tuli mökiltä.

Juu siis kivaa pikkupäkä ja enkeli 4 löysivät kivasti yhteisiä leikkejä ja me saimme pelata korttia ja juoruta ihan riittämiin. Joten oikein kiva viikonloppu oli. Nyt on mentävä jo heti komentamaan noita isoja enkeleitä kun eivät ymmärrä olla hiljaa kun enkeli 4 nukkuu.

Enkeli ... mitenhän se makkarin uudestaan järjestämisen kanssa käy kun noi tuli jo nyt....