10 päivää synttäreihin... Eilen aamulla laitettiin enkeli3:n kanssa kutsut postiin. Jos ei kutsua ilmesty postissa niin silti saa tulla halutessaan 20.5. sunnuntaina klo14 alkaen. Ilmoita kuitenkin jos tulet niin osaan vähän varautua suurempaankin ryntäykseen ;o).

Murkku asiaan kuuluu odotusta. Murkkuja piisaa edelleen siirsin vähän kuoleman pesien paikkaa enemmän kulkureitille katsotaan jos tuo nopettaisi tuhoa. Tässä kun olen seurannut noita pesästä ulos tulevai niin kyllä ne kovin kärsiviltä näyttävät toiset nykii ja sätkii ihan hassusti. Toisaalta raaka poeli kun eroon niistä on päästävä. Tää on mun koti ja hieman ahdas jo meille melkein seitsemälle +kissalle joten ei enempää väkeä tänne! Näin kuuden kieppeissä alkaa tuo suurin vaellus jo loppumaan joten ei taas ennen huomista osaa sanoa miten tuo pesien siirto vaikuttaa.

Tänään enkeli3 toi kerhosta ISON äitienpäivä paketin tai oikeastaan se oli kirjekuori. Tuossa pöydällä se nyt odottaa että ukko tulee sitä kotiin piilottamaan pojan kanssa. Me mennään viikonlopuksi p.mökille puuhommiin.
Mummoille on kortteja väkätty jo pienempien kanssa pitänee antaa isojen tehdä niitä sitten illalla. On taas ulkona niin ihanat ilmat että isot viihtyy pihalla iltaan asti. Hyvä niin ulkoilu tekee hyvää =).

Taidan mennä katsomaan jotain askartelutarpeita noille tytöille valmiiksi että ei tarvitse mummojenkaan saada neljää samanlaista korttia =) ja omat kortitkin on vielä hieman vaiheessa!

Enkeli