553116.jpg
Enkeli 4 keijuna (enkeli4 tekee nykyään aina noin kun ottaa kuvaa. Pää on oltava kallella)
552503.jpg
Enkeli 3 kirahvina
552504.jpgEnkeli 2 Bloomina Winxeistä.

Lapset sai aamulla väriä päähän ja vaatteita/naamaria eskariin ja kouluun. Enkeli 1:stä en ehtinyt ottaa kuvaa kun tuli niin kiire mutta laitan sen tänne heti kun palailee koulusta. Aika karmeaa tuo väri. Hiuksista tulee ihan maalitönköt. Väri tarttuu kaikkialle muualle paitsi hiuksiin ja kestää hiuksissa kuivua melko pitkään. Suosittelen että jos laittaa hiukset ponnarille ja sitten suikuttelee vaikka sablonan läpi tähtiä niin voisi toimia hyvin mutta ei näin kaikki hiukset oranssiksi tai mustaksi. No onpa tuokin nyt kokeiltu.

Minä jo tuossa viime viikolla huokaisin ett näinkö sitä päästiin tänä keväänä helposti muurahaisten hyökkäykseltä mutta ei pitäisi huokaista ennen aikoja. Nyt vaeltaa kymmenet muurahaiset keittiöön. Eilen pikku enkelit olivat löytäneet kaapista strösselit ja olivat sitten niitä syöneet sillä tuloksella että kaikki pöydät ja lattiat oli ihan strösselikuolassa. No tämä ihanainen sokeriklähmä on sitten houkutellut murkut luokseen. Sellaisen 50 muurahaista on tullut tänä aamuna jo liiskattua keittiön ja olohuoneen lattialle. Minulla on siis tänään tiedossa siivouspäivä saan pestä keittiön lattian ainakin. Jee! Mitenhän sitä selvitään tästä vapusta sokeroimatta paikkoja?? No päivän siivoan ja huhkin illalla herkuttelen munkilla, tippaleivällä, roseteilla, sipsillä ja dippivihanneksilla siman kera. Huomenna luultavasti luuttuan sitten sokerisen olkkarin lattian...

Maha voi hyvin.Taitaa tulla ukon vauva =/. Ukolle aina potkii ja myllertää riittää kun ukko vaan korottaa ääntään että vauva sen mahaan asti kuulee niin johan tulee liikettä. Ukon käden alle oikein tunkee mutta jos minä yritän vähän paijata niin menee karkuun lujaa. Pari kertaa olen vauvaa huijannut kun ukko on vieressä mölynnyt niin on luullut minun kättä ukon kädeksi ja tullut vähän moikkaamaan mutta häipynyt sitten heti kun on "tajunnut" huijauksen. No ukko on asiasta kovin innoissaan =).

Nyt on mentävä alottamaan tuo siivous kun aamupalakin on syöty appelsiinimehua ja tippaleipää =).


Enkeli