Huh miksi sitä aina pitää tämän tietokonepöydän kanssa odotella että jotain on hukassa. No nyt on taas hiukan helpompi hengittää tässäkin kohtaa asuntoa. On tässä vielä puuhaa kun saan vietyä nuo kaikki omat tavarani paikoilleen. No suurimmat pölyt on imuroitu pois.

Enkeli 2:lla oli tänään kouluun tutustuminen ja hyvin oli mennyt ainakin tyttö istse sanoi että ihan kivaa oli ollut. Ukko oli sielä tytön kanssa ja ennen töihin lähtöä sanoi että samat jutut kerrottiin kun viimekin vuonna. Enkeli 2:lle oli sielä ollut tuttujakin tyttöjä jo heti vaikka eivät samassa eskarissa olekaan. Hyvä niin. Kyllähän tuo jännitti ihan hirveästi tuota tutustumispäivää ei meinannut uni tulla eilen millään. No nyt se on ohi ja kauhulla odotellaan millainen jännitys seuraa kouluun lähdöstä. Pitää viimeisestä vapaapäivästä tehdä tosi raskas että saadaan tytöt ajoissa nukkumaan ;o).

Enkeli 1:llä ei olekkaan tänään partiota kun huomenna menevät vanhainkotiin laulamaan. Meillä on perhekerhossa naamiaiset pitää mennessä käydä kaupan kautta että saadaan nyttäriherkkuja ostettua. Ne vaatteetkin pitää vielä ehtä katsoa.
Torstaina on enkeli3:lla kerhossa vappujuhlat ja naamiaiset varmaan laittaa samat vaatteet silloinkin.

Nyt pitää jatkaa tätä siivoamista kun nuo isot viihtyy vielä pihalla.
Enkeli