Tänään enkeli1 lähti partion yöretkelle taas kerran. Loput kolme enkeliä on riekkuneet koko päivän kotona kun ulkona vaan sataa tulee ja on kylmä. Huomiseksi lupasivat jo puolipilvistä niin saavat mennä nokkansa ulos laittamaan. Aamulla olis pyhäkoulukin jos pistäs ton enkeli 3:nkin pyhikseen ekaa kertaa. Klo 14.30 pitää hakea enkeli1 kotiin. Samalta reissulta ukko taitaa käydä juna-asemalla kun olisi kuulemma vaatelähetys siellä meille ;o). Onpas taas sunnuntaillekin jo ohjelmaa.

Pistin äsken enkelit sänkyihin. Enkeli 4:kin pistettiin ekaa kertaa nukahtamaan omaan sänkyyn. On nyt sielä taas nukkunut jo viikon tai kaksi mutta on odotettu että nukahtaa tuohon sohvalle ja siitä on sitten kannettu omaan sänkyyn. Katsotaan nyt kuinka käy kun jäivät kaksin enkeli3:n kanssa. Enkeli2 meni itkien nukkumaan kun ei osaa raukka yksin nukkua aina on sisko ollut samassa huoneessa. No on tuonkin aika opetella joskus nukkumaan yö tai kaksi ilman seuraa. Oli kyllä tylsän telkkarin tuijotus päivän jälkeen ihan väsynytkin.

Maanataille otin taas pesutuvan jäi tuo minun untuvatakki vielä pesemättä ja varmasti muutakin pyykiä kerkeää kertymään. Tiistaina on enkeli 2:n kouluun tutustuminen. Enkeli 2 on ainoa tyttö eskarista joka pääsi tuohon lähikouluun. Loput tytöt menee vähän pidemmälle kouluun. Muutenkin tuohon lähikouluun tästä eskarista pääsi vain sellaiset joilla jo on sisaruksia samassa koulussa. Onneksi näinkin. Enkeli 2 ei onneksi liiemmin ujostele eli löytää varmasti kavereita. Aluksi varmasti jännittää mutta se kuuluu asiaan luulen että jo tutustumispäivänä saa jonkun toisen reippaan kaverikseen ja jos ei tyttöjä löydy niin lyöttäytyy eskari poikien kanssa leikkiin tai sitten välitunniksi etsii enkeli 1:n seuraan. Tosin enkeli 1 jo sanoi että ei halua enkeli 2:ta sotkemaan heidän leikkejä... No katsotaan nyt eiköhän tuo sitten syksyllä selviä kuin käy.

Enkeli... 29 päivää niin saan laulaa "oon kolkyt vuotias oppimaan innokas sain nimen hauskimman...."
jaaha pitää mennä ei tuo enkeli 4 näytä jäävän tuonne nukkumaan ainakaan näin helposti.