Näin se on jo maaliskuukin puolessa välissä. Kyllä se menee aika nopeasti. Piti ihan allakka kaivaa esiin että muistaa edes vähän mitä tässä viikon aikan on tapahtunut =).

Viime perjantaina enkeli 2 kävi kaverin synttäreillä kivaa oli sanoi että menee sinne seuraavana päivänä yöksi. Totesin vain että jos nyt kuitenkin joku toinen kerta. Ukko kävi töypaikan järjestämillä syömingeillä joten me saunottiin enkeleiden kanssa viidestään.
Lauantaina haettiin tyttöjen uusi tietokone pöytä ja minä sen kasasinkin. Hieno tuli. Oltiin suunniteltu että mennään uimaan mutta ei siten ehditty kun pesutupaankin piti ehtiä pyykille.
Sunnuntaina enkeli1 meni kaverille ja enkeli2 kävi pyhäkoulussa pitkästä aikaa kun kerrankin ehti ja muitettiin. Menikin ihan yksin ja hyvin oli pääsyt yksin tien yli. Uimaan piti mennä myös sunnuntaina mutta ei ehditty silloinkaan minä kun luulin että halli olisi aukin pitempään mutta sunnuntaisin halli menee kiinni jo klo16.00. Jos tänä viikonloppuna onnistuttaisi viimein uimaan asti.
Alkuviikosta oli ne normaalit menot enkeli3 kerho maanataina, enkeli1 partio tiistaina ja keskiviikkona käytiin perhekerhossa.
Eilen eli torstaina oli enkeli 3:n kerhossa valokuvaus sain siinnä samassa kuvattua tuon enkeli 4:nkin.Tehtiin nyt niin että otettiin sisaruskuva näistä pienistä ja syksyllä kun molemmat enkelit on koulussa otettaan sitten heistä yhteiskuva menee niin hankalaksi yrittää saada kaikkia samaa kuvaan. Minä noita kotonakin kuvasin katsotaan jos saan aikaseksi laittaa kuvaa tuonne kuviin niistä otoksista.

Tänään olisi tarkoitus mennä Anttilaan ostoksille sielä on varastontyhjennys päivät ja mainoksesta katselin että meille tarvitaan ainakin enkeli1:lle lenkkarit ja pyöräilykypärä ehkä myös ukollekkin. On tuossa listassa muutakin mutta katson sitten sielä ostetaanko vai mitä tehdään.

Tällä viikolla on katsastettu kevät vaatetilanne ja melko hyvältä tuo näyttää (pikku mummolle tiedoksi) ostin sen pihatakin kun käväisin kirpparilla 3€:lla =). Enkeli 3 tarvii kumisaappaat ja kaikki enkelit tarvii sandaalit mutta niillä ei ole vielä sentään mitään kiirettä. Sukset, pulkat, liukurit ja luistimet on viety jo ullakolle ja viikonlopun aikana katsotaan nut pyörät ajokuntoon. Saivat tuosta pihaltakin hiekat pois niin voi päästää enkelit ajelemaan.
Lauantaiksi pitänee varata pesutupa että saan osan toppavaateista pestä jo pois ajattelin pestä nuo pihapuvut pois ainakin alustavasti saahan ne sitten käyttöön takaisin jos siltä näyttää etttä tarvitaan.
Sunnutaina menen äänestämään vielä on pari-kolme vaihtoehtoa listalla mutta eiköhän se yksiehdokas sieltä karsiudu esiin tai sitten arvon sen niistä kolmesta hyvästä =).

Nyt ruuan laittoon... enkeli 3on pihalla ja enkeli 4 nukahti kohta enkeli 1 tulee jo koulusta ja enkeli 2 pitää hakea eskarista. Sitten on vuorossa ainainen perjantaisiivous taistelu JEE!