Enkeli 4 katselee sinisen talon nallea ei olla ennen katsottukkaan. Isommat ei ole vielä tajunneet että ohjelmat alkoi jo =). Kuuluvat riehuvan tyttöjen huoneessa ja kohta tulee tappelu...itku pitkästä ilosta. Ukko nukkuu.

Laitoin tuonne kuvan pyykkipuuhista ja samalla totesin että pitäisiköhän noita kuvia vähän lajitella jotenkin viisaammin. Alkaa jo olla niitäkin aikamoinen lista. Katsotaan nyt mitä saan aikaan.

Ukko laittaa tyttöjen pyörät tänään lopullisesti kuntoon ja aikoo vaihtaa kesärenkaat autoon mitenhän me päästään pääsiäisenä sitten mökille kesärenkailla?? Pitääkin kysäistä onko tullut moista ajatelleeksi. Torstaina kävi enkeli 3 kanssa mökillä hakemassa työkalut kotiin ja sanoi että maa on siellä ihan läpi märkää että ei kannata lasten kanssa vielä mennä mökkeilemään.
Pitäisiköhän sitä lähteä tänään prismasta katsomaan pyöräilykypärää enkeli1:llekin kun siellä olisi nyt myös tarjouskypäröitä. Tuossa pihalla voi ehkä kokeilla ilman kypärääkin mutta liikenteen sekaan lähtee vain kypärä päässä. Samalla ostaa ne kumisaappaat enkeli3:lle.

Vielä löytyy siivoottavaa pitää tuota ruokapöytää raivata että päästään pitkästä aikaa perheaterialle. Ja saan sitten enkeleiden kassa levittää siihen pääsiäiaskartelut. Puhaltelin tuossa 18 kanamunaa tyhjäksi että saadaan maalata =). Ajattelin enkeli 3:n synttärelle ensi lauantaina laittaa pääsiäisoksakoristelun jos sitten sunnuntaina käydään tuttuja virpomassa. Mitenhän saisi ne munat pysymään niin että ei sotkisi joka paikkaa kun ovat märkiä? No enköhän jotain keksi.

Jaa kai se on ruvettava hommiin. Mitähän me tänään syötäis? ostettiin eilen keittoliha ja paisti toinen syödään tänään ja toinen huomenna. Ehkä tänään olisi paistia kun tulee helpommin kun keitto tai siinä on vähemmän laittamista...

enkeli jää pohtimaan asiaa ja aloittelemaan siivoamista.