Enkeli 1 on partion yöretkellä ja enkeli2 on juuri menossa nukkumaan. Kyllä on enkeli2:lla ollut tylsää tänään ja nyt itkee tuolla kun on enkeli1:stä ikävä. No huomenna iltapäivällä tuo tulee takaisin. Meidän piti täällä kotona siivota mutta pöh me mitään aikaan saatiin. No likaiset vaatteet on kylppärissä ja roskat roskissa. Pitää huomenna pistää kunnon kuri että saadaan siivottua.

Perjantaina ostettiin uusi lamppu eteiseen kun vähän väliä tuosta vanhasta paloi lamppu. Vessan valokin vaihdettiin ja sitä ei olisi pitänyt tehdä sillä nyt näkyy kaikenlaisia likatahroja sielläkin =/.

Ensi viikko onkin sitten vallan kummallinen. Ei mitään erikoista!! Eilen päästiin yksimielisyyten hiihtoloman alustavasta ohjelmasta. Eli ensi perjantaina lähdetään k.mökille ja alku viikko vietetään sielä. Ukko käy sieltä käsin töissä ja me yritetään viihtyä lasten kanssa päivät keskenään. Loppu viikko sitten ollaan kotona joten jos Sininen haluaa lähteä loppu viikosta pulkkamäkeen niin meiltä löytynee seuraa sitten. Sitten onkin jo maaliskuu kylläpäs aika rientää.

Enkeli 2 rauhoittui, enkeli 3 meni juur käymään vielä vessassa, enkeli 4 tuossa vielä häärää sohvatuolilla ja enkeli1 toivottavasti jo vähintään rauhoittuu nukkumaan jossain partioleirillä. Minä alan iltapalan laittoon ja ukkokin jo nukkuu...

Enkeli