Viikonloppu meni mukavasti mökillä. Mitä nyt Päkäpään kanssa lukittiin itsemme jo heti perjantaina ulos. Onneksi kaikki tavarat (ruuat, vaatteet, juomat, voileipägrilli...) oli vielä terasilla ulkona ja saunan ovi oli auki joten aika meni kivasti kun sulateltiin pesuhuoneen lattiakaivoa auki, laulettiin ja juotiin siideriä. Sininen ja Omena toivat sitten avaimen tullessaan. Sunnuntaina jouduttiin vähän tönimään autoja että saatiin ne liikkeelle mutta hyvin lähtivät siten loppujen lopuksi kuitenkin. Mutta siis oli oikein kiva viikonloppu. Vähän jännitystä =).

Ukko on edelleen vatsataudissa. Eilen kävi jo lääkärissä joka antoi maanatain ja tämän päivän sairaslomaa jos on vielä huomennakin kipeä niin sitten jotain kokeita ottavat. Ihan tuo on terveen oloinen siihen asti että pistää jotain suuhunsa. Sitten makaakin tuossa sohvalla ja voivottelee. Enkeli 4:lla on ollut myös vatsa löysällä mutta ei ole kiukutellut joten tuskin tekee kipeää. Muut ollaankin terveitä.

Eilen oli molemmilla tytöillä luistelua. Meillä on vain yhdet luistimet mutta onneksi enkeli 2:lle mahtui vielä 29 koon harjoitusluistimet just ja just jalkaan. Pääsi siis molemmat luistelemaan. Tuskin siis ostetaan toisia samankokoisia luistimia. Seuraava koko mitä meitä löytyy 35 joten tuohon väliin pitänee yksi koko ostaa 33 (siis 31 on noi enkeli1:sen luistimet).

Enkeli1 täyttää lauantaina 8v vielä on vähän mietinnässä miten noita synttäreitä järjestetään. Päkäpää-kummilla on lauantaina menoa ja pikku mummokin on vielä laskettelemassa ulkomailla joten synttärit varmaan juhlitaan vain omalla porukalla. Mietittiin vähän että jos mentäisi k.mökille koko perheen voimin. Seuraavana viikonloppuna(17.2-18.2) Enkeli1:llä on partion yöretki. Ystävänpäivänä voisi kutsua sitten nuo kaverit juhlimaan. Eiköhän tuo vielä halua kaverisynttärit ja taitaa jo mennä kaverisynttärit mummo kahvitusten edelle =).

Tällä viiikolla ei juur mitään ihmeellistä ole Enkeli 1:llä on torstaina keverin synttärit illalla ja enkeli2:lla samana päivänä eskarissa erikoispäivä joku taidepaja juttu muistaakseni. Tuleekin taas kiva torstai kun on siihen sitten vielä enkeli 3:n kerhokin. No eiköhän tuosta selvitä. Voihan se olla että tuo ukkokin on vielä silloin kipeenä täällä kotona auttelemassa ;o).

Enkeli jää odottelemaan ukkoa ja lapsia kotiin kun lähtivät kauppaan jos kohta saisi ruokaa...