Jaa mitähän tämä vuosi tuo tullessaan? Ainakin Enkeli 3 aloittaa 8.1.2007 seurakunnan kerhossa ja enkeli 2 aloittaa syksyllä koulun. Ainakin yksi vauva on ilmoitettu syntyväksi keväällä joten ehkä sitä päästään sitten ristiäisiin (jos kutsutaan). Häitä ei ole taidettu ilmoittaa tulevaksi mutta niistähän nyt voi kuulla aika viime tingassakin. Minä täytän pyöreitä vuosia samoin Omena onkohan muita pyöreitä juhlijoita? Juhliakin pitänee järkätä ehkä. Alustavasti olen miettinyt että suvulle tarjoan kakku kahvit sopivana viikonloppuna ja kaverit pääsisivät rentoutmaan mökille kanssani... pitänee vielä miettiä miten tämän nyt järkkää ja jos järkätään Omenan kanssa yhdessä niin mitä sitten tehdään.
Mitähän vielä juu vaalit tulee ja valta vaihtuu jos kansa niin päättää. Onkos sitä muita tiedossa jo olevia suunnitelmia tälle vuodelle? Informoikaas jos olen jonkin tärkeän asian unohtanut!

Mitäs teidän muiden ensi vuoden suunnitelmiin kuuluu? Onko jotain isompaa muutosta jo tiedossa tulevalle vuodelle? Miltäs kuulostaisi pieni leikkimielinen ennustus kieros vai tehdäänkö lista asioista joita arvaillaan ja ensi vuoden vaihteessa katsotaan kuka on arvannut lähimmäksi.

Kai se on pakko siirtyä tästä enkeli 4:n pyllyn pesuun kun ei tuo ukko nyt sitä suostu pesemään ja kohta on ruokakin valmis. Tänään on tiedossa Sinisen vierailu perheineen ja rauhallista lököttelyä kotona. Ai niin tuli tähän vuoteen heti alkuunsa suuri muutos. Enkeli 1 sai kotiavaimen käyttöönsä ei tarvitse enää ovella ravata availemassa =) ja toinen suuri muutos on että roskat kulkee nyt rivakammin roskiin kun enkeli1 ja 2 niitä innostuivat kuljettelemaan. Pitänee tehdä suursiivous että tulee heille lisää roskapusseja ;o) mutta ei tänään.

Toivottavasti kaikkien vuosi on alkanut rauhallisesti ja jatkuu samalla tavalla.

Ainiin piti niistä meidän perheen uudenvuoden taijoista kertoa no nyt se saa vielä jäädä tuo neiti hermostuu kohta lika vaippaansa...

Enkeli