Oho se on kohta tammikuu kahlattu läpi. Kylläpä meni nopeasti tämä kuu =oO.

Viime perjantain enkeli2:lla oli eskarin kanssa tutustuminen kaupungin orkesteriin. Oli kuulemma ollut kamalan kovaäänistä musiikkia. Hän oli sitten opastanut eskarikavereitaan suojaamaan korvansa liian kovilta ääniltä laittamalla kädet korville =). No kivaa oli ollut tai ainakin erilainen eskaripäivä.
Enkeli1 kävi torstaina "yksin" siis kavereiden kanssa luistelemassa. Oli saanut itse luistimet jalkaan mutta pois niitä oli auttanut joku isompi tyttö. Tänään menivät taas luistelemaan.
Lauantaina Enkeli3 pääsi yökylään kummitädille ja me tyttöjen kanssa lähdettiin Helsinkiin. Isot enkelit pääsivät jääshow:n pikkumummon kanssa ja oli sielä päkäpää ja sininenkin esikkonsa kanssa. Minä en sitten mennyt palelemaan jäähalliin ja en kyllä sitten olisi isomummolla ehtinyt käymään jos olisin jäähalliin lähtenyt. Kyllä oli taas mummo iloinen kun sielä enkeli4:n kanssa käytiin. Mummeli näytti meille ikivanhoja nuoruuden valokuvia ja muitakin katseltiin. Parit sukat saatiin mukaan myös ne korjatut joululahjasukat =). Sunnuntaina sitten tultiin kotiin aamupäivästä jo.

Tänään piti ottaa pesutupavuoroa mutta se oli jo varattuna niimpä otin vuoron keskiviikko illalle. Tänään illalla lähdetään sitten kaupaan ostamaan viikon ruuat että ei tarvitse tuosta pikkukaupasta ostaa.

Tälläviikolla olisi ohjelmassa tavallisten kerhojen ja eskareiden ym. lisäksi enkeli2:n eskarin valokuvaus ja perjantaina pääsen hetkeksi tästä kakaralaumasta eroon ja lähdetään akkaporukalla mökille pelaamaan, syömään ja saunomaan.

Enkeli lopettaa Enkeli3 palasi ukon kanssa kerhosta ja onkin tänään oikein ihanan väsynyt...jee!