Äsken juuri ilmoitin Enkeli2:n kouluun ensi syksyksi. Kävikin kätevästi tästä tietokoneelta. Oikeasti ukon piti viedä tänään tuo ilmottautumislomake tuonne isolle koululle kun sinne Enkeli1:n hammaslääkäriin oli menossa mutta unohtipa sitten sen. Toivotaan nyt että tuo pääsee samaan kouluun siskon kanssa. Yleensä ovat päässeet jos on jo sisaruksiakin sielä. Me asutaan juuri tässä koulupiirien rajalla niin aina saa jännätä kuin käy.
Enkeli1 oli siis tänään hammashoitajalla ihan ei selvinnyt mitä sielä tehtiin mutta ajan röntgeniin oli saanut. Eiköhän tuo ukko selvennä asiaa kun kotiutuu töistä.
Maanataina oli enkeli2 eskarin kanssa luistelemassa oli kuulemma kaatunut ainakin 88 kertaa mutta kivaa oli ollut. Enkeli1 sai eilen koulussa läksyksi harjoitella luistinten sitomisen sekä suksien kiinnittämisen. Luistimet jo harjoiteltiin kertaalleen mutta sukset saadaan vasta viikonloppuna joten se jää myöhempään.

Minä olen ollut vähän flunssassa nokka vuotaa ja yskää on. Enhän minä vielä tänä syksynä olekkaan sairastellut joten nyt sitten iski. Muut on kyllä ihan terveitä.

Perjantaina on enkeli2:lla eskarin kanssa konsertti eskari. Menevä kuuntelemaan kaupunginorkesterin harjoituksia muistaakseni. Lauantaina lähdetään katselemaan disney on ice jääshowta isojen enkeleiden kanssa ja enkeli3 pääsee kummitädille yökylään.

Enkeli