Ihanaa että nuo koulut viimein alkoi! Kyllä täällä on kuunneltukkin taas kun ei ole mitään tekemistä. Meillä alkaa olla jo pienoinen ongelma kun enkeli1:llä on kavereita joka sormelle melkein ja enkeli2:lla ei ole kavereita joille voisi mennä kylään joka päivä. Sitten enkeli 2 istuu kotona ja valittaa. Tässä meidän pihalla on kyllä saman ikäinen tyttö joka kanssa ovat samassa eskarissa ja muutenkin kavereita mutta nyt viikonloppuna tuli joku kränä tämän kaverin kanssa. Sen tytöt jo keskenään sopivat mutta kaipa tuo riita jätti jälkensä ei ole luottamus enää samaa kuin ennen. Tosin minä jo aikasemmin huomasin että tämä tyttö ei ehkä ole kaikein mukavin kaveri maailmassa. Toivottavasti enkeli2:kin saa paljon kivoja kavereita kun koulu syksyllä alkaa ja ehkä tuo enkeli1 voi kavereineen ottaa yhden pienemmänkin mukaan. Tosin toivon että enkeli2 saa ihan omat ystävät.
Kun enekli2.lla ei täällä kotona ole mitään tekemistä purkaa hän turhautumisen kiusaamalla enkeli3:sta joka haluaisi joskus leikkiä vähän isompienkin leikejä kuin mitä voi leikkiä enkeli4:n kanssa.
No nyt onneksi alkoi koulut ja eskarit ja enkeli3 aloittaa tänään seurakunnan kerhossa joten ehkä tämä tästä rauhoittuu ennen kun ehtii ihan riistäytyä koko homma. Kyllä taas koulun alku jännitti tuota isointa kun ei millään meinannut uni tulla ja ilmeiseti oli yölläkin täällä tassutellut ympärinsä. Ehkä tänään illalla jo taas unikin maistuu. Enkeli2:lla oli eskarissa lelupäivä heti näin alkuun. Joulupukilta vaan ei tullut oikeen mitään mitä olisi voinut viedä joten otti syttärilahjaksi saamansa lelun mukaan.
Eskarissakin muistin onneksi kertoa että tuo enkeli3 aloittaa sen kerhon niin en ehdi ihan klo13 hakemaan enkeli2 vaan tulen 20-30min myöhässä. Onneksi tuolla päiväkodissa ymmärtävät että en pysty olemaan kahdessa paikassa yhtä aikaa. Seurakunnan kerho ei asiassa pysty joustamaan. Tai ei ainakaan viimevuona pystytty =(. Nyt jos hyvä tuuri käy niin tuo syksyllä alottanut uusi bussilinja kulkee kyllä tuota kerhon ja eskarin väliä mutta voi olla että noin päivällä vuoroväli on niin iso että ehdin kävellä sen neljän pysäkin välin ennen sopivaa bussivuoroa. En ole tuota vielä tutkinut pitääpä katsoa nuo aikatauluja vähän tänään.

Tällä viikolla ohjelmassa on uuden almanakan osto mielellään jo tänään. Torstaina tulee joku täti ilmeisesti pappi tutustumaan minuun nyt pitäisikin aloittaa sen perhekerhon vanhempien puolen hoitaminen kuun puolivälissä. Perjantaina olisi enkeli 4:lla 1,5v neuvola. Pesutupaan pitäisi myös taas tälläkin viikolla ehtiä. Ukko sanoi että töissäkin riittäisi hommia että voisi tehdä muutaman ylimäärisien tunnin taas varastoon ja niille tunneille olisikin jo taas käyttöä kun enkeli1:llä on 24.1 hammaslääkäri ja on just pahaan aikaan kun pitäisi eskarillakin olla joten ukko lupasi hoitaa hammaslääkärin. Viikonloput on kumman vapaita mutta ehkä se tietää että päästään tässä mökille joku viikonloppu riehumaan.

Enkeli