Tänään käytiin isossa kaupassa ja arvatkaa mitä unohdin edes katsoa sietä. SEN ALLAKAN!!! Pihkunan ukko kun piti niin hirmu kiirettä kaupassa. Ostettua tuli neljät kumisaappaat 3€ kpl nyt pitäisi isoilla enkeleillä riittää hetkeksi saappaita. Tulikin vielä 4€ alennusta kun kaksi paria saappaista maksoivat oikeasti 5€ mutta kassatäti ei jaksanut tarkistaa asiaa vaan iski koneeseen halvimpien saappaiden hinnan =). En sitten viitsinyt asiaa korjata. Toinen mitä unohdin ostaa oli näkkäri tai hapankorppu on jo parina iltana tehnyt niin mieli rouskutella.

Huomenna on keskiviikko ukko meinaa tehdä pitkän päivän. Torstaina sitten kolmonen pääsee viimein aloittamaan kerhonsa ja se surakunnan täti tulee iltapäiväivästä käymään ukko lupasi hakea enkeli 3:n kerhosta vaikka tekisikin pitkän päivän niin pitää siihen väliin haku tauon kuulemma. Perjantaina sitten enkeli 4:n 1,5v tarkastus. Pitää tänne päivitellä nuo meidän perheen menot kun tuo mun allakka on nyt niin onneton. Lauantainakin ukko uhkasi mennä töihin toisin oli jo pomolle uhitellut että jos minulla on jotain menoja niin ei mene töihin mutta luulen että ukon työt ajaa minun allakan edelle.

Sitten vielä enkeli 4n kuulumisia. Pitää taas todeta että on nuo lapset erilaisia. Onneksi edes yksi heitä on innokas siivoamaan. Enkeli4 meillä huolehtii että harjat ovat laatikossaan ja nyt mieluisin leikki on tyhjentää laatikko esim.kivistä ja sitten laittaa kivet takaisin laatikkoon. Tätä ei ole kukaan meidän aijemmista lapsista leikkinyt IKINÄ.

Enkeli siirtyy miehen tieltä pois ja menee antamaan mehua yhdelle että pääsee sitten nukkumaan