Eilen ei poika voinut mennä nukkumaan kun pöllö kuulemma huhuili ikkunan takana eikä hänellä ollut edes miekkaa millä taistella pöllöä vastaan. Siinnä sitten väkäsin pojalle joulupaperihylsystä miekan ja poika pääsi nukkumaan. Innostuin sitten tekemään kilvenkin pahvista.
Nyt on koko aamu leikitty miekalla ja kilvellä. Ihan ensimmäisenä pamautti miekalla enkeli2:sta päähän. Käskin mennä hakkaamaan vaikka leikki heppaa. Ihmisiä miekalla EI lyödä! Nyt sitten valitti että ei hevosen kanssa voi tapella kun se ei hyökkää vastaan. Tarvitsisi kuulemma lohikäärmeen!! Mistähän minä nyt tähän hätään lohikäärmeeksi muutun. Kelpaiskohan jos sammakko kylpytakista ja tyynyistä fiksais jokun tekeleen??? Jaaa pitää miettiä matkalla kun vien enkeli2:n eskariin. Hyviä lohikäärme ideoita otetaan vastaan. Kuinkahan iso sen tarvii olla? Taitaa olla tärkeitä nuo kun tuo ne tähän turvaan enkeli 4:n murskakourilta kun käy vessassa =).

Tänään on tiedossa pesutuvassa pyykäystä kun ukko palautuu töistään ja nyt päivällä siivousta ainakin imuroida pitää. Tulisi sitä lunta pian kun kulkeutuu ihan mahdoton määrä hiekkaa lasten vaatteissa pihalta sisään. Eilen imuroin eteisen ja nyt on ihan samanlaiset kasat. Siis sitä tavallista.
Viikonlopun aina olisi tarkoitus käydä laulamassa kauneimpia joululauluja kirkossa ja leipoa pipareita. Opeille kouluun ja eskariin tehdään sellaiset isot sydämet joululahjaksi. Lopusta taikinasta tehdään pipareita kotiin jos ei tänä vuonna tehdä pipari taloa ollenkaan =/. No katsotaan nyt miten nuo lapset innostuu leipomisesta riittäisiköhän kaksi osto taikinaa meidän pipareihin?

Nyt on mentävä tekemään enkeli4:llekin oma miekka että ei tuhoa pojan miekkaa...

Enkeli *huhkii miekkapajassa*

Lisäys.... Nyt on kuvakin miekkahenkilöistä.