Mitähän kummaa sielä tapahtuu??? Ensin kävi ukko ja enkeli2:n kaupungilla hömpöttämässä. Kun tulivat piti heti etsiä joulupaperia, nauhoja, teippiä ja pakettikortteja. Nyt lukittautuivat kaikki enkelit makkariin ukon kanssa rapistelemaan. Mitähän sielä tapahtuu??? Jos ovelle koputtaa tai sanoo tulevansa käymään saa aikaan kauhean EIIIIII huudon =D. Toi nuo sieltä jotain minulekin sain pienen joulutähden enkeliruukussa =).
Olivat käyneet apteekista kysymässä täikampoja kun niitä täitä nyt joka paikassa tässä lähistöllä liikkuu. Ne olikin olleet ilmaisia ja nyt on joka enkelillä oma täikampa. Me ukon kanssa ollaan ilman mutta ehkä noita voi pestä ja käyttää toisillakin tai sitten käyn minäkin apteekissa hakemassa pari kampaa lisää. Eilen tarkastin enkeli 3:n ja 4:n päätä eikä mitään kyllä näkynyt. Tänään aamulla tutkin enkeli1.n ja 2.n päät. Enkeli 1:n päästä löytyi muutan viikon taikaisista pikkujouluissa olleen paidan hileitä vielä mutta ei mitään sen elävämpää. Vielä on hieman epäselvää minulle mitä sieltä päästä etsin ja minkä kokoista ötäjää mutta jos en löydä mitään niin tuskin täitä meillä ainakaan vielä on. Tänään jo täikammalla kävin läpi enkeli3 pään ja tuossa illemmalla tyttöjen päät.

Seuraavana olisi vuorossa pipareiden leivontaa mutta en viitsisi sitä aloittaa nyt kun enkeli1:llä on vielä kaveri kylässä. Klo 15.00 olisi niitä lasten kauneimpia joululauluja kirkolla mutta katsotaan nyt ehtiikö sinne tänään. Kello on jo kuitenkin pian puoli kaksi.

Enkeli