Eilen puolenpäivän jälkeen katkesi yhteys ja vasta nyt alkoin hommat taas toimimaan. Miten sitä onkaan onneton kun ei ole nettiä! Varmaan miljoona asiaa oli tänne kirjotettavana ja joulukalenteria piti laittaa lisää kaikenlaista tietoa on tarvinnut ym.

No nyt taas toimii ja pääsee päivittämään itsensä =).

Tänään oli enkeli2:lla eskarissa "linnanjuhlat" ja meidän enkeli oli valittu Tarjaksi ja pääsi siten kättelemään kaikki. Eilen illalla piti juhlamekko somistaa uuteen kuosiin ja aamulla laitettiin lettien päähän sinivalkoiset nauhat ja helmet kaulaan.
Huomenna ukko on menossa isojen enkeleiden kanssa torille katsomaan ilotulitusta me jäädään enkeli4.n kanssa kotiin. Ukolla on kuulosuojaimia mukana ja niillä yrittää lapset pitää rauhallisena kun jytinä alkaa. Viime vuonna enkeli 3 ei halunut katsoa raketteja kun pelkäsi vielä. Huomenna on myös kirkolla enkeli1 partio vala tilaisuus johon varmaan pitää yrittää myös ehtiä. Pitää tuota ruokailun ajoittamista miettiä vielä kun kirkolla olisi puuro tarjoilu jaksaako sitä heti sitten enää syödä ruokaa.
Enkeli1 ei sillon pikkujouluissa halunut myydä niitä tavaroita eikä tuota oikein voi pakottaa mutta jos joku haluaa punaisia pöytäkynttilöitä 2kpl, kaksiosaisia joulukortteja 5kpl tai heijastimia 2kpl ne maksavat 5€  ja yksiosaiset joulukortit 5kpl maksaa 2€. Nopeet syö hitaat periaattella taitaa olla kaikkia jäljellä vielä 2kpl.

Enkeli