Saaa-aan-taa-aa luu-uu-ciii-ii-aaa.

Tänään on enkeli 2 eskarin joulujuhla. Enkeli on kuulemma enkeli oli ensin vailttu Mariaksi mutta tyttö oli sanonut että oli jo viime vuonna Maria joten ei halua Mariaksi ja oli kuuleemma päässyt sitten enkeliksi. Sanoi kyllä jo sitten tänä aamuna jo että enkelinä on kyllä vähän tyhmää kun seistään vaan paikalla =).

Eilen puuhasin siivouksen parissa. Omenan ja sinisen kanssa aamulla kokeiltiin erään testin avulla kuinka monta pakettia pukki meille tuo. Minä saan 6 pakettia jouluna Sininen 5 ja Omena vaan 4. Sininen ja omena kyllä kokeilivat toistamiseenkin pakettien määrää ha "huijaten saivat muka äärettömästi paketteja. Pyh sanon minä ;o). No minulla ainoa heikkous oli laiskuus joten sitä sitten paikkailin lisäpakettien toivossa ja siivosin. Eli pesin lattian olkkarista ja keittiöstä jopa pakastimen alta. Muuta en sitten enää ehtinyt kun vieraita. Illalla sitten vielä Enkeli3 ja 4:n kanssa vaihdetiin keittiön lumiukkoverhot kun isot enkelit leikki enkeli1 luokkakaverin kanssa. Pitää jouluna laskea paketit oliko testi olikeassa (lasketaankohan jos teen itelleni paketteja =/ ).

Tänään on enkeli4 ollut kumman kiukkunen koko aamun olisiko meille iskemässä flunssa oikein kunnolla. Vähän jo joka enkelillä nokka vuotaa mutta kuumetta ei ole vielä näkynyt. No nyt meni jo päikkäreille. Me aletaan enkeli3:n kanssa ruuan laittoon.
 
Ai meidän toive on mennyt selvästi perille. Jouluradiossa on soinut nyt selvästi enemmän lasten joululauluja nytkin soi joulupuu on rakennettu! Jeee meitä kuunnellaan. Joskus palautteen antaminen kannattaa =).

Enkeli