Onneksi on viikonloppu tulossa!
Meillä on joka enkeli niin kiukkuinen ja väsynyt kun olla taitaa. Enkeli1 aloitti heti aamusta kun ei näin klo8 aamuina ehdi katsoa kaikkia lastenohjelmia. Sitten takista puuttui heijastin ja kaverit kuulemma kiusaa kun ei ole heijastinta... Tyttö saatiin kuitenkin ajoissa kouluun ja alkoi enkeli 2 herätys ja hopottaminen. Hiukset ei suoristunu, vaatteita ei taaskaan löytynyt mistään, unohtu antaa mehua ja sitten ukovaatteiden pukemis vaiheessa keksittiin vielä että ei hänelläkään ollut heijastinta! Itkun kanssa sitten isin kanssa lähtivät eskariin. Seuraavana oli vuorossa enkeli 3 ei pissalle, ei leipää, ei mehua, ei eväitä, ei pueta, ei saappaita, ei, ei, ei. Viimein pääsivät isin kanssa autonrengas ostoksille mutta kotiin tullessa homma taas jatkui ei, ei, ei. Nyt viikonloppuna on pidettävä huoli että jokainen saa nukkua kaiken liian väsymyksen pois! Enkeli2 olikin sitten nukahtanut jo eskarissa kun oli satua luettu ja nukkunut noin 20min. Lähtivät nyt enkelit 2 ja3 isin kanssa hakeaan mökiltä makuupussia enkeli1:n yöretkeä varten. Enkeli1 jäi kotiin kun vähän valitteli vatsakipua toivotaan nyt että ei ala oksentamaan että pääsee retkeilemään.

Minä pääsen illalla kaupunkiin vähän humputelemaan. Käyn ostamassa tähtivalot lapsille ikkunoihin ja vähän uusia vaatteita ainakin itselle ja pikkaisen pitäisi juoluostoksiakin suoritella jo näin hyvissä ajoin. Jaa jokohan sitä ostaa pläyttäisi ne joulumerkit noihin joulukortteihin.

Huomenna enkeli1 retkeilee jos ei sairastu ja enkeli2 juhlii kaverisynttäreitä. Me muut laiskotellaan koko päivä ja toivottavasti vielä sunnuntaikin!

Enkeli