Eilen sunnuntaina heräsin aamulla klo11 nousin ylös ja ihmettelin kuika unta olikin riittänyt niin pitkään. Siinnä sitten vähän raikosin paikkoja noiden oksutautisten jäljiltä ja n.klo14 totesin että silmät ei pysy auki ei sitten millään ja sain ukolta luvan mennä enkeli4:n kanssa päikkäreille. Parituntia sitten taas nukkua posotettiin. Iltasella nousin ylös hytisemään sohvatuoliin. Jossain vaiheessa tajusin mitata kuumetta ja 38.4 sain tulokseksi kainalomittarilla joten siinnä siis syy palellukseen ja väsyttämiseen. Illalla ukko hoiti lapset ja minä yritin pitää itseäni lämpimänä kunnes klo22 menin taas nukkumaan.

Tänään aamulla ukon herätys soi klo6 ja vähän aikasemmin minä olin vetäissyt villasukat takaisin jalkaan kun taas palelsi. klo7.30 ukko sitten lähti töihin mutta vannotti että soitan jos en pärjää kotona lasten kanssa. Klo8.45 vein enkeli2 eskariin käväsin pikaisesti kaupassa ostamassa vaippoja, ruokaa ja minulle tuoremehua. Kotimatkalla päässä humisi jo ihan kiitettävästi. Äkkiä enkeli4:lle puhdas vaippa ja sitten sohvalle köllimmään. Siinnä sitten pari tuntia köllötin kunnes totesin olon taas paremmaksi ja päätin mennä tutkimaan keittiön kaaosta. Kaaos selkeni vähitellen ja jaksoin viedä roskiakin pari lastia pihalle. Sitten ruokin enkelit 3 ja 4 ja laitoin enkeli 4.n päikkäreille. Ukko soitteli töistä miten pärjään ja kehotti lepäämään. Totesin että hyvin menee siivosin jo keittiön ja ukko ei ollut samaa mieltä siivoamisen tärkeydestä juuri nyt ;o). Olikin jo aika hakea enkeli2 eskarista ja siellä opettajakin toivotteli pikaista paranemista minulle oli tyttö heti juorunut että äiti on kipeä. Olivat lapset saaneet lastenoikeuksien päivän kunniaksi pullat kun niitä oli viereisessä kerhossa leivottu. Nyt jo vähän ruokakin maistuu että eiköhän tämä tauti ole minun osalta nyt sairastettu.

Enkeli4 on nyt ainoa joka ei vielä ole kipeä ollut mutta hän on tainnut kerätä valtaisan vastustuskyvyn keittiönlattian leivän palasista ja ruuan tähteistä ym.

Huomenna olisi enkeli1:n opettajan kanssa vanhempainvartti aika katsotaan vähän miten syksy on mennyt ym. Kivaa päästä kuulemaan miten opettaja näkee meidän tytön oppimisen sujuvan. Meistä vanhemmista tuo pärjää melko hyvin. Matikasta tykkää ja lukemisesta on tosi kiinnostunut. Lukee jo lyhyitä sanoja ja tavutetusta lorukirjasta on selaillut enemmänkin otsikoita mutta ei ole vielä runoja jaksanut lukea. No huomenna sen sitten kuulee mitä opettaja on mieltä.

Enkeli tervehtyy ja toivottavasti sairastelut on nyt meidän perheen osalta ohi.