Niinhän siinnä kävi enkeli1 alkoi sitten eilen illalla oksentamaan joten retki jäi nyt sitten väliin =(. Ukkokin aloitti oksentamisen heti saunan jälkeen tai jo saunassa hällä oli niin paha olo että lähti aikasemmin pois kuin me muut. Eli nyt on enää minä ja enkeli1 jotka ei ole oksentaneet. Tässä toivon että tauti iskee muhun vasta illalla sillä olis pesutupa klo12-15 ja sinne kyllä haluan. On  sen verran tota pyykkiä kolmessa päivässä kertynyt. Näyttää siltä että kun tauti iskee niin vatsaan sattuu ihan hirveesti joten sitten on kyllä seuraavat n.12h pelistä täysin poissa.
Enkeli2:lla on kaverin synttärit tänään klo15.00 ja lahjaa pitäisi tuolta valita ja paketoida vielä myös ja joku korttikin väsätä. Kaupassa käydä ostoksilla...kyllähän tässä tätä hommaa taas riittää.

Ai niin ostin kaupungilta kahdet pitkikset itselleni, isomummon ja vaarin lahja tarpeet. Omena jos tulette ens viikonloppuna käymään niin yritetäänkö katella vähän sitä isomummon lahjaa yhdessä silloin? Sitten ostin pikku enkeleille tähtivalosarjaa ikkunoihin yövaloksi nyt ennen joulua ja sitten jouluaikaan ovat jouluvalot ja joulun jälkeen taas yövalot ;o). Enkelit tykkäsivät tähdistä.

Enkeli odttelee jännittyneenä ehtiikö sitä pyykille vai ei. Tosin uskon että tämä menee niin että kun pääsen pesutuvasta pois enkeli4 alkaa oksentamaan ja ne on sitten kaikki jossain pyyhkeellä, lakanalla tai peitolla ne ykät ja pyykkiä tulee taas lisää ja minä oksennan sittn sunnuntai yönä tai maanataina samalla kun pitäis lapsia hoitaa. Pitää laittaa sitten heti konetta kotona pyörimään kun tuo alkaa oksentamisen. No kohta se on kaikki kiertänyt ja siitten siitä päästään jo eroon.