Tänään käytiin jo kaupassa. Lidilissä oli tarjouksessa jo joulunamuja ja ostaa pläjäytin lasten joulukalentereihin nyt sitten namut. Viime vuonnahan tein veskipapru hylsyistä pukkeja joiden sisään laitoin enkeli 3:lle pikkuautoja. Nyt ajattelin että teen enkeli1:lle ja 2:llekin veskipaperi rulla kalenterit. Jos tekisi kynttilöitä ja hmm pitää vielä miettiä. No sisällykset on nyt sit kuitenkin ostettu.
Ostin myös sellaisen askartelu pakkauksen että nyt riittää taas vaikka minkä väristä paperia ja kartonkia. Vähän ajattelin jos antaisi tuon tytöille että saavat tehdä kortteja. No pitää katella.
Hieman se huovutus kuitenkin innostaisi. Vähän kuitenkin mietityttää alkaa kolmen kanssa lotraamaan saippuavesien kanssa. Toisaalta tulisihan siinnä keittiön lattia samalla pestyä kun vettä taatusti roiskuu. Jos tuo ukko innostuisi ottamaan yhden tai kaksi hoteisinsa vaikka mökille niin voisi ottaa yhden tai kaksi kerralla huovuttelemaan. Sitten suunittelin sitä huovutettua jouluseimeä pitäisiköhän se toteuttaa kummikalenterina. Viime vuonnahan kummilapset nauttivat jouluisista lauluista runoista ja tarinoista joka päivä sähköpostin välityksellä. Jos tänävuonna laittaisi sähköpostissa tulemaan kuvia. Pitänee tätäkin vielä suunnitella ja katsoa mitä sitä aikaan saa vai saako mitään.
Pitääkin nyt heti ottaa kynä ja paperia ja suunnitella kalenterit ja miettiä ostettavat joululahjat eihän tässä ole jouluaattoon enää kuin kaksi kuukautta ja kortit on lähetettävä jo joulukkuun alkupuolella jos meinaa päästä halvemmalla maksulla. Ja vähän tasottuisi nuo menotkin sitten useammalle kuulle.

Enkeli pistää joululaulut soimaan että pääsee tunnelmaan