Toi enkeli4:n sairaalareissu sekotti mut aivan täysin päivissä =). Ukko mokoma oli päivän kotona niin nyt on semmoinen olo että vastahan tässä viikonloppu oli mitä se nyt taas tulee?? Mutta nyt on torstai eikö ookkin tai ainakin tietokoneen päivyri niin väittää???

Hyvin meni se sairaala hommeli. Ukko meni neidin kanssa nukutukseen tai oma hoitaja käytti nimitystä "humautus". Eli tyttö nukahti mutta siinnä käytettiin pääasiassa ilokaasua nukuttajana näin olen nyt ymmärtänyt. Sama se millä nukutettiin mutta tyttö nukahti ukon syliin ja siitä vietiin sitten toimenpiteseen. Toimenpide oli nopea ja 30 min sisään tyttö oli taas isin sylissä hereillä =). Vähän kyyneleen mukana tuli verta ja alaluomi vähän punersi mutta muuten ihan normaalin näköinen tyttö. Ukko antoi tytön minulle köllimään mutta eihän tuo enää paikalla pysynyt pynkäsi ylös ja lattialle juoksemaan. En kuitenkaan päästänyt vaan ensin syötiin aamupala leipää, jogurttia ja juotiin pillimehua. Sitten alkoi juoksu. Vähän oli vielä askel paikoin hakusessa ja jalkaa nostettin välillä kohtuuttoman korkealle mutta meno oli silti päällä.1h sielä sitten juostiin enkeli4 edellä ja jompikumpi meistä vanhemmista perässä kunnes hoitaja tuli antamaan isille sairaslomalapun ja ym. papereita ja päästi meidät kotiin klo 11.30 1,5h sielä sairaalassa sitten vain menikin aikaa. Tämmöinen oli lääkärin kuvaus toimenpiteestä: "Laajennetaan kyynelpisteet ja huuhdellaan kyynelteitä. Märkää tulee ulos. Erikseen myös puhdistetaan. Sondilla edetään kyynelteitä pitkin nenäluuhun asti. Kyynelteiden alaosassa selvä resistenssi, joka aukeaa. Neste menee hyvin nenänieluun nyt." Tippoja saatiin silmään vielä 10 päiväksi 4xpäivä.

Sininenkin perheineen kävi ööö tiistaina toivat Päkäpään kanssa Enkeli2:n paketin saippuakupla koneen. Villi vekotin niin lasten kuin aikuistenkin mielestä. Nyt odotellaan seuraavia häitä niin voidaan puhaltaa kuplia riisin sijasta =). Nyt taitaa viimein olla täysin juhlittu nuo 6v synttärit.

Hassua että seuraava arkea järisyttävä asia on vasta lokakuun 18 alkava syysloma. Malttaisikohan sitä nyt vajaan kuukauden elellä ihan rauhaksiin. Ukko suunnitteli että mentäisi k.mökille lauantai päiväksi ainakin mutta katsotaan nyt mitä tehdään. jos on kovin kylmä niin ei kyllä hirmusti innosta.

Enkeli joka viimein eilen pesutuvassa aloitti kunnolla apupupun valmistuksen ja se on nyt käsiä ja toista korvaa vaille valmis.