Nyt on minullakin oma Lunetteni siis kuukuppi ja se TOIMII. Siis hyvältä tai oikeammin ei miltään tunnu. Oli helppo laittaa paikalleen ja helppo ottaa pois. Kerran oon tyhjentänyt ihan vaan kokeeksi. Ukko totesi että ällöä eikä halunut enempää kuulla ;o) niimpä olen häntä koko päivän asialla kiusannut (kiusa se on se pienikin kiusa). Joten kaikki kanssa sisaret suosittelen kuukuppia! Näin valtavan puolen päivän kokemuksella =).

Synttäritkin meni hyvin kakkua ja keksiä oli tarjolla ja lapset nauttivat kun saivat leikkiä erilaisilla leluilla kun kotona. Uusimmat juorutkin tuli juoruttua. Pitäisi heihinkin pitää enemmän yhteyttä kun noin lähellä vielä asuvat. Mistähän sitä saisi ostaa lisää aikaa/jaksua?? KummityttöA piti lahjastaan ja koekäytti niiskuneidin heti kahvipöydässä=).

Ostin isoille enkeleille tehtäväkirjatkin kaupungilta. Meillä kun on suvussa lukivikaa niin pitää vähän antaa neideille lisäharjoitetta ja samalla nään ihan itse kuinka hyvin tuo oppiminen sujuu ja edistyy. Saan sitten pyytää/vaatia opetajilta lukiopetusta mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ensi viikolla on koulun vanhempainilta ja sielä meinaan jo opea vetää hihasta tuon lukivian suhteen. Minun epäilyt jo papereissa ykkösellä näkyy ja kouluterkan kanssakin juteltiin että toivon neidin pääsevän testeihin vaikka mitään suurta epäilyä ei ilmaantuisikaan. On se kuitenkin hyvä tarkastaa kun niin suvussa kulkee mutta toivotaan että ovat saaneet tässä tapauksessa nuo ukon puolen geenit.

että semmoisia ...Enkeli.

Lisäyksenä
Enkeli2 lottorivissä oli tänään neljä numeroa oikein! Tytöt viikolla löysivät metsästä hevosenkengän ja sen takia päätettiin lotota ja näköjään kannatti =). Pitänee ostaa kaikille jätskit voittorahoilla.