Tänään aamun alkajaisiksi sain viimein vauvakirjan sivuille pikkuneidin hiustupsun leikatuksi. Kivasti kihartuivat suortuvat kun kastelin hiukset ennen leikkaamista =).

Ukko on enkeli2:sen ja 3:sen kanssa mökillä. Me jäätiin kotiin kun tänään on Enkeli1:llä erään koulukaverin synttärit. Pitäisikin katsoa tuolta lahjavarastosta mitä laitettaan kaverille pakettiin. Pesutuvallakin pitää käydä katsomassa jos sieltä saisi tänään vuoron olisi taas tuossa tuota pyykkiä kertynyt.

Mummo oli käynyt hakemassa isoille uuden pyörän jonka ostin nettikirpparilta. Siellä on mummolla nyt jo kolme pyörää kun kaikki halvat hyvät pyörat on aina sielläpäin myynnissä. No yksi niistä on mummon itsensä hankkima. No nyt pitäisi olla pyöriä lapsille ainakin 5v eteenpäin. Seuraavana osto/etsintä vuorossa on sukset ja luistimet. Luistimia meiltä lötyy jo valmiiksi seuraava koko mutta voisi sen seuraavankin jo hankkia. Kivaa vaatteita jo on 5 isoa laatikkoa ainakin. Kokoja löytyy 50-150cm osa onneksi on käytössäkin. Kun pyörät mummolta saapuu meille on niitakin sitten 12tuumasta 24tuumaan isoja kokoja kaksin kappalein kun enkeli1 ja 2 on jo niin samankokosia. Luistimia 25-32 kokon ja kahdet sukset... Kyllä tuota tavaraa kertyy mihinhän sen kaiken varastoi. Mitään ei voi heittää pois kun seuraava tarvitsija aina odottaa. Tai no ei noille vauvavaatteille vielä odottajaa ole mutta eihän sitä koskaan tiedä ;o).

Enkeli liihottaa hommin